Raphinha es toca el pit amb Deco al fons mirant fixament cap endavant
FUTBOL

Raphinha, protagonista d'un fitxatge milionari que Deco vol aturar tant sí com no

Part de la junta directiva culer valora la venda del brasiler, però hi ha un membre que es nega que això es produeixi

Raphinha és un dels protagonistes negatius que està tenint el FC Barcelona a l'actual temporada. El rendiment que ofereix el davanter brasiler no és l'esperat, a més, se suposa que el procés d'adaptació ja està complert. Tot i que Xavi Hernández està mostrant confiança en el jugador, aquest no li correspon amb bones actuacions als terrenys de joc.

Quan l'estiu passat el FC Barcelona va decidir fer el fitxatge de Raphinha per 60 milions d'euros, molts aficionats culers es van mostrar molt contents de tenir-lo a l'equip. La seva primera temporada va ser força bona, on per moments va tenir prou de protagonisme malgrat tenir més competència que a l'actual curs. Els fans esperaven que a la 23/24 el brasiler oferís una pujada de nivell, però això no s'ha produït, per la qual cosa les critiques sobre ell han augmentat.

La junta directiva valora la sortida de Raphinha

Davant els dubtes que ofereix el jugador, a la junta directiva semblen estar disposats a vendre el jugador. Des de fa uns quants dies, s'ha rumorejat que des de l'Aràbia Saudita tenen la intenció d'aconseguir el fitxatge de Raphinha. Tot i que l'Al Hilal té la intenció d'aconseguir la contractació a l'hivern, al FC Barcelona això no es valora.

Des de la secretaria tècnica tenen clar que l'equip saudita tornarà a intentar el seu fitxatge al mercat estiuenc. La venda de Raphinha podria significar moltes coses positives per al conjunt culer. Com que el brasiler està molt ben valorat internacionalment, el club podria ingressar prop de 65 milions d'euros per la seva venda.

Deco frena la sortida de Raphinha

El FC Barcelona està obligat a fer una venda important. Tot apuntava que Raphinha, per moments, estava situat a la rampa de sortida. Tanmateix, Deco no estaria disposat a deixar marxar el jugador, ja que pensa que encara pot rendir a un molt bon nivell. Malgrat que el club necessita equilibrar comptes, el brasiler no sembla ser un dels candidats, almenys no per part del director esportiu.

Això provocaria que el club es vegi obligat a desprendre's d'un altre actiu rellevant a la plantilla. Davant això, els candidats a sortir del FC Barcelona podrien ser tant Andreas Christensen com Jules Koundé. Frenkie de Jong és un altre dels jugadors que té més valor de mercat de la plantilla; no obstant això, el neerlandès és un dels fixos a l'esquema de Xavi Hernández.