El futbolista del FC Barcelona, Gavi, amb una foto de l'escut del club culer.
FUTBOL

El Barça se'n va de rebaixes, de 100 a 20 M€, fitxatge en camí i felicitat per a Gavi

El Barça de Joan Laporta ja intenta aterrar en un nou mercat de fitxatges que serà clau per a la felicitat de Gavi

El Barça continua treballant per tancar el fitxatge de Hansi Flick, però, de manera paral·lela, Joan Laporta ja està negociant una altra incorporació que podria significar una gran sorpresa per a Gavi. El Barça, amb totes les cartes damunt la taula, ja prepara el seu aterratge al proper mercat de fitxatges, clau perquè la plantilla torni a ser molt competitiva. En aquest sentit, Gavi, una de les grans perles del Barça actual, ja sap que el Barça és a prop de tancar un fitxatge sorpresa per la barbaritat de 20 milions.

El Barça se'n va de rebaixes, ja que el futbolista en qüestió va arribar a estar taxat en 100 milions d'euros fa tot just alguns mesos. El club que presideix Joan Laporta ha de clar que, amb l'arribada de Hansi Flick, ha de reforçar diverses posicions i ho vol fer bé. Gavi ja ho sap i, segons ha pogut saber 'e-Notícies', amb aquest nou fitxatge es podria convertir en un dels grans beneficiats.

El Barça ha tancat una temporada complicada i que ha acabat amb la destitució de Xavi, que aquest dimarts ha començat a negociar la sortida del club culer. Amb tot això, l'entitat culer que presideix Joan Laporta té clar que no hi ha temps per perdre, ja que el mercat de fitxatges està a l'aguait i l'equip necessita canvis. Uns canvis que, com explicàvem, podrien passar per les mans d'un Gavi que, de manera directa, podria entrar a l'operació.

El Barça fa cas a Gavi: es fixa en un dels seus grans amics per reforçar la plantilla

A Can Barça consideren que les bases de la plantilla ja estan assentades, però volen que aquest proper mercat de fitxatges serveixi, sobretot, per reforçar una posició en concret. Parlem de la posició del pivot defensiu, anteriorment ocupada per un Sergio Busquets que va deixar una empremta pràcticament inesborrable. Al mercat de fitxatges passat el Barça va lligar l'arribada d'Oriol Romeu, però Joan Laporta, igual que Gavi, ha quedat molt decebut amb el rendiment del migcampista d'Ulldecona.

Amb tota aquesta informació recollida, el Barça farà cas a Gavi i intentarà tancar i oficialitzar el fitxatge d'un dels seus millors amics que juga a LaLiga espanyola. No serà una tasca senzilla, però la sort és que el valor del jugador ha baixat i ha passat a costar tan sols 20 M€. El Barça ja sap que aquesta quantitat és assumible i, per tant, ja treballa per aterrar en un mercat de fitxatges que sembla que serà frenètic a la Ciutat Comtal.

Joan Laporta no es rendeix. Tot i la complicada situació econòmica i els elevadíssims preus en què es mou el mercat de fitxatges, el president del Barça no pararà fins a aconseguir el que està buscant. L'any passat ja ho va intentar amb totes les forces, però la seva elecció va ser desastrosa i ara, per no fallar, es deixarà aconsellar per Gavi.

El Barça se'n va de rebaixes, de 100 a 20 M€, fitxatge en camí i felicitat per a Gavi

Després de la sortida del català Sergio Busquets, el Barça considera que el pivot defensiu ha esdevingut un dels grans problemes de la plantilla culer actual. En aquest sentit, l'entitat culer apunta que aquest mercat de fitxatges serà clau perquè el projecte de Hansi Flick pugui comptar amb un migcampista de nivell top. Per poder avançar en aquesta direcció, Joan Laporta farà cas a Gavi i tancarà un fitxatge per valor de 20 M€, tot i que va arribar a costar prop de 100 milions.

No és la primera vegada que Joan Laporta farà cas a Gavi, un dels emblemes del Barça actual. Fa uns mesos, concretament a principis de temporada, el Barça va fer un cop d'ull a Javi Guerra després del seu increïble inici de curs. El centrecampista de només 20 anys va aparèixer als plans de Rubén Baraja i va enamorar tothom amb la seva arribada des de segona línia, el seu imponent físic i la seva enorme qualitat.

Ara tot sembla indicar que el Barça anirà amb tot pel fitxatge d'un Javi Guerra que, malgrat la seva joventut, està destacant al València. Gavi ja ho sap i entén que, si es confirma l'operació, el Barça guanyaria moltes opcions de tornar a competir per tots els títols. Joan Laporta entén que aquest proper mercat de fitxatges serà clau i, per tant, es deixarà aconsellar per un Gavi que té una gran relació amb Javi Guerra.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: