Ferran Torres mirant cap a un costat amb Raphinha al fons mirant cap a l'altre costat
FUTBOL

Raphinha i Ferran Torres seguiran junts lluny del Barça, 2 fitxatges i un sol destí

Els dos davanters del club català tenen molt de talent i han despertat l'interès d'un dels més grans d'Europa

D'una banda, Raphinha és un dels jugadors que més s'ha esmentat darrerament pel que fa a l'atac. El brasiler té una qualitat excepcional, però sembla que ha quedat en segon pla després de la irrupció de Lamine Yamal. L'espanyol va aprofitar el temps que el seu company va estar lesionat i es va refermar a l''11' inicial.

Per altra banda, Ferran Torres va arribar des del Manchester City fa dos anys i no ha estat fins fa poc quan ha començat a jugar bé. L'espanyol no acabava de trobar el seu lloc i va ser criticat durant molt de temps. Ara, tot i haver millorat molt, podria sortir del Barça amb Raphinha, ja que hi ha un equip que s'ha interessat per tots dos.

Ferran Torres i Raphinha podrien marxar aquest estiu

La venda de Ferran Torres ja va ser una opció que va estar sobre la taula fa uns quants mesos. Tot i així, Xavi Hernández va decidir apostar per ell i ara està deixant moltes llampades de qualitat al camp. Ha estat apartat dels terrenys de joc un temps per una lesió, però ha tornat per quedar-s'hi.

Raphinha, per contra, es va lesionar fa força més temps, però el poc temps que va estar fora va ser la seva sentència. Just va coincidir que Lamine Yamal havia estat convocat amb el primer equip i va començar a tenir cada vegada més minuts. Si el Barça vol fitxar aquest estiu, haurà de fer alguna gran venda com la del brasiler.

Joan Laporta, Ferran Torres i Raphinha en primer pla amb el fons difumiant

L'Arsenal està buscant reforçar el seu projecte de cara a la temporada que ve i ha pensat en els dos extrems del Barça. Els veuen joves i amb molta projecció, per la qual cosa encaixen perfectament amb allò que estan buscant. El 2022, els anglesos ja van preguntar per Raphinha, que finalment es va decantar pel Barça.

L'Arsenal va a totes i vol els del Barça

El club anglès, en principi, no tindria cap problema a pagar el que valen Raphinha i Ferran torres. En total, el valor de mercat de tots dos puja a 85 milions d'euros, quantitat que vindria molt bé al Barça. El club català ha de fitxar un pivot defensiu si vol ser més competitiu la temporada que ve.

Per aquesta mateixa raó, Joan Laporta es podria arribar a plantejar la venda dels dos extrems del Barça. A més, es creu que intentaran fitxar un extrem esquerre de màxim nivell, i per això Ferran Torres i Raphinha serien suplents. Sabrem més sobre això els propers mesos.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: