Muntatge de Deco primer pla
FUTBOL

Deco rebutja el seu fitxatge després de més de 6 mesos intentant que vingui al Barça

El director esportiu ha vist que el seu fitxatge ideal no era el millor per a l'entitat i ara podria recular

El Barça ja està pensant en el proper mercat de fitxatges i les possibilitats que té. Deco està molt atent a tot i sempre estudia les opcions de manera precisa. Al directiu culer no se li escapa res i ara està buscant un tipus de jugador molt concret.

Deco té clar que no pot fer meravelles per la mala situació econòmica del Barça. Tot i així, aquest estiu entraran diners per la venda de diversos jugadors cedits i les llotges VIP del nou Camp Nou. Sembla que els culers tenen clar el que busquen i potser renuncien a un fitxatge que porten perseguint molt de temps.

El pivot que semblava perfecte pot no arribar al Barça

El Barça busca un pivot defensiu de qualitat des que va marxar Sergio Busquets, que va deixar un buit molt gran. Deco és conscient de la situació i té clar que la incorporació d'un migcampista és prioritària. Semblava que ja tenia clar qui era el candidat ideal, però ara es podria fer enrere.

Estem parlant d'Aleix García, el pivot que està signant una gran temporada al Girona FC. L'espanyol té una clàusula, segons va afirmar Diario As, d'uns 15-20 milions, que és una quantitat raonable tenint en compte la seva qualitat. Tot i el "baix" cost, Deco podria renunciar a la seva incorporació, ja que no encaixa amb el que considera millor per al Barça.

Muntatge d'Aleix García amb escuts Girona i FC Barcelona

Encara no és segur que Deco desisteixi del fitxatge d'Aleix García, que va començar a destacar aquesta mateixa temporada. Però tot apunta a que ho deixarà estar perquè el director esportiu busca un jugador que sigui més creador de joc i no tan defensiu. A més, si Eric García torna al Barça a final de temporada, la situació encara serà més complicada.

El fitxatge d'Aleix García es pot quedar en un somni

Ningú del Barça dubta de la qualitat d'Aleix García, però no és el que més encaixa en les necessitats culers. El candidat ideal seria Onana, però el fitxatge sortiria per més de 60 milions d'euros, que és una quantitat que el Barça no pot pagar.

A més, Eric García ha assegurat que vol tornar al Barça quan finalitzi la temporada. En principi, el fitxatge d'Aleix García era "fàcil" si s'incloïa el defensa espanyol a l'operació, ja que agrada molt a Míchel. Encara és aviat per afirmar res, però és possible que el Barça no aposti pel migcampista espanyol.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: