Raphinha es toca l'escut del FC Barcelona mentre mira al capdavant sobre un fons taronja

FUTBOL

Raphinha rebutja una oferta de 100 M€ i apareixen tres interessats més en el fitxatge

Raphinha és un dels clars candidats per deixar el Barça al pròxim mercat de fitxatges malgrat l'última oferta que ha rebutjat, ja que les propostes no paren d'arribar a la taula de Joan Laporta

Raphinha no està tenint un bon any i ja fa unes quantes temporades que està sent irregular des que va fitxar pel Barça. Va arribar per ser desequilibrant i diferencial per la banda, però el seu talent s'ha diluït i es veu poc d'aquell extrem elèctric de la Premier League. Amb l'arribada de l'estiu, el seu nom torna a sobre de la taula de sortides.

L'opció de vendre Raphinha és ideal per al Barça, que no compta amb ell com una peça imprescindible. Amb la necessitat de treure diners per poder remodelar la plantilla amb fitxatges rellevants, la seva sortida seria la més indicada. Té bon cartell de la seva anterior etapa al Leeds, és internacional amb el Brasil i continua estant molt cotitzat.

L'aparició de Lamine Yamal també tanca portes i el seu protagonisme ha anat a la baixa per lesions i decisions tècniques. És el moment ideal per treure diners i, tot i que els altres equips ho saben, hi ha bones propostes. Raphinha va rebutjar recentment una de 100 'quilos' d'un destí exòtic com l'Aràbia Saudita, però ara li ha sorgit una nova i triple possibilitat de deixar el Barça a l'estiu.

Foto Rapinha jugador del FC Barcelona somriu
Raphinha celebra un gol amb el Barça | @FCBarcelona

Raphinha, cobejat al mercat anglès

Darrere dels passos de Raphinha hi ha tres clubs molt importants de la Premier League. Malgrat el seu decebedor rendiment al Barça, confien a recuperar la seva millor versió en un context més favorable com la Premier. Amb 27 anys encara és jove i té marge per explotar.

Els clubs interessats en el fitxatge de Raphinha formen part del Big Six, i si alguna cosa no els hi falta, és múscul econòmic. Concretament són Arsenal, Tottenham i Chelsea, amb projectes atractius tot i haver tingut més o menys encert aquesta darrera temporada. Tractant-se de clubs destacats i d'ofertes seductores, Raphinha tampoc no hauria de posar problemes a un possible adeu al Barça.

El Barça no regalarà Raphinha

Raphinha va costar 58 M€ al club fa dos estius, i confien a no perdre diners a l'operació. Ara mateix el seu valor de mercat segons Transfermarkt és de 50 'quilos', i les propostes que arribin podrien anar en aquesta direcció. Deco vol fer negoci amb ell, però té molt clar que no el regalarà.

Amb Raphinha hi ha la intenció clara d'aconseguir diners, però abans de vendre'ls malament considerarien quedar-se'l un curs més. Això sí, podria ser el mateix jugador qui insisteixi a sortir per buscar més oportunitats. Amb un Lamine Yamal a la seva posició que creix exponencialment, les opcions de recuperar protagonisme són més aviat poques.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: