Frenkie De Jong mirant a l'estesa amb la samarreta del FC Barcelona

FUTBOL

Les queixes de Frenkie de Jong l'acosten a 2 equips 'top' que somien el seu fitxatge

La continuïtat del jugador neerlandès, en l'aire, diversos equips d'elit europea somien el seu fitxatge

La plantilla del FC Barcelona la temporada que ve pot patir diversos canvis. La junta directiva culer sembla tenir clar que de cara a l'estiu que ve la situació econòmica de l'entitat ha de millorar. Per això, s'estima que és probable que diversos actius del club puguin sortir.

Tot i que hi ha molt pocs jugadors que han millorat les seves prestacions en comparació a la temporada passada, molts continuen tenint un gran valor al mercat internacional. Els casos més clars són els de Raphinha, Andreas Christensen, Ronald Araújo, Pedri i Frenkie de Jong.

La continuïtat de Frenkie de Jong en l'aire

"La culpa és dels jugadors. La culpa és nostra. No es poden regalar aquests partits quan estem perdent 2-0 i som capaços de posar-nos al davant 3-2. Hem de millorar, aquestes coses no poden passar en un equip TOP", va declarar Frenkie de Jong l'altre dia després de la derrota contra el Vila-real.

Ateses les declaracions del neerlandès, un dels candidats a sortir sens dubte és Frenkie de Jong. El jugador no sembla estar còmode a la plantilla del FC Barcelona i podria demanar sortir per afrontar un nou desafiament a la seva carrera futbolística. A la junta directiva culer no veurien malament la sortida del '21' perquè és un dels membres que té el salari més elevat de l'equip.

Manchester City i PSG han mostrat interès recentment en Frenkie de Jong

Com que la situació econòmica de l'entitat no ha millorat, la sortida de Frenkie de Jong podria proporcionar un ampli marge de maniobra a la secretaria tècnica culer. Joan Laporta espera rebre unes quantitats elevades en cas de traspassar el jugador, diversos clubs s'hi han interessat, entre ells, el Manchester City i el PSG. La licitació entre tots dos clubs podria fer que el Barça rebés una quantitat astronòmica que li podria permetre reforçar unes altres posicions de la plantilla.

Tenint en compte que el jugador no sembla tenir la intenció de renovar a la baixa amb el FC Barcelona, el pròxim mercat seria el moment adequat per desprendre's del jugador. Té un bon valor al mercat i diversos equips interessats en ell, s'estima que la junta culer podria demanar més de 100 milions d'euros.

Atès que De Jong no té un paper transcendental en el joc de la plantilla, és probable que la junta directiva opti per vendre'l, una vegada Xavi surti al final de la temporada. El tècnic culer ha estat el gran valedor del jugador, amb la seva sortida el '21' es queda sense suport.