Muntatge de Xavi Hernández amb Deco
FUTBOL

El protegit de Xavi es queda sol, Deco activa la venda de manera immediata

La sortida del tècnic culer pot provocar que un dels seus jugadors predilectes pugui sortir l'estiu que ve

La sortida de Xavi Hernández pot provocar diverses conseqüències dins de la plantilla culer. Un cop el tècnic català ha decidit posar fi a la seva etapa com a entrenador culer, hi ha diversos jugadors de l'equip que poden perdre la condició d'intransferibles.

Fins ara, el de Terrassa ha estat el protector de molts jugadors. Però un cop el tècnic ha decidit posar fi a la seva etapa, moltes de les crítiques a partir d'ara se centraran en els jugadors. Si bé és cert que el cos tècnic no ha estat encertat en diversos moments de la temporada, la mateixa plantilla culer ha estat molt lluny del nivell ofert el curs passat.

La sortida de Xavi Hernández pot provocar la marxa de Jules Koundé

Davant els problemes econòmics que viu el club, la junta directiva valora la venda de diversos actius per equilibrar els comptes de l'entitat. Hi ha diversos candidats que agafen força per sortir de la plantilla culer de cara a la temporada que ve. I un d'ells és Jules Koundé, que ha estat un dels protegits de Xavi Hernández durant les darreres dues temporades.

El jugador francès va ser un traspàs demanat pel tècnic culer. Durant el primer curs Jules Koundé va ser de gran utilitat per a la consecució del títol de lliga, però en el seu segon curs les seves prestacions ha baixat molt. Ara que Xavi marxarà en finalitzar la temporada, la junta directiva tindrà via lliure per vendre el francès.

La sortida de Jules Koundé, clau per millorar unes altres posicions

Ja a l'estiu passat, el FC Barcelona va tenir ofertes per vendre Jules Koundé, però Xavi Hernández va frenar la venda. Ara, Deco, en cas que arribi una oferta pel gal, pot acceptar la proposta que presentin els equips interessats. Si la sortida del francès tingués lloc, la junta directiva obtindria un ingrés important que li permetria reforçar unes altres posicions.

Jules Koundé, des que marxessin Dembélé i Kessié juntament amb jugar com a lateral, no s'ha mostrat còmode a la plantilla del FC Barcelona. La sortida de Xavi Hernández, que va ser el seu gran valedor, pot provocar que valori la seva sortida el pròxim estiu. La junta directiva valora el central francès positivament i esperen rebre ofertes properes als 50 milions d'euros.

El principal objectiu de Deco i Joan Laporta és recuperar part de la inversió feta per ell. Cal recordar que el traspàs es va tancar gairebé en 60 milions d'euros. Com que ja han passat dues temporades, la seva amortització està mig assumida. Per tant, una venda superior a 50 milions d'euros no suposaria pèrdues per al club.