Florentino Pérez cara primer pla amb escut Premier League
FUTBOL

La Premier League vol treure el Madrid al millor golejador d'Europa

Florentino Pérez podria estar pendent de la irrupció d'un golejador

La Premier League s'ha destacat els últims anys per fer fitxatges a preus que resulten difícils d'assumir per a altres clubs europeus. Només el Reial Madrid, el PSG i el Bayern Munic han demostrat tenir aquest poder adquisitiu. En aquesta ocasió, no n'és l'excepció, ja que diversos equips han mostrat interès a adquirir els drets de Serhou Guirassy.

Serhou Guirassy, el jugador de l'Stuttgart, està tenint una temporada impressionant, cosa que ha generat l'interès de diversos equips en el fitxatge. Florentino Pérez, que compta amb pocs efectius a la zona davantera, sembla tenir l'atacant a la llista de prioritats. Les xifres anotadores del guineà han causat un gran impacte a l'equip alemany.

Florentino Pérez té a l'agenda el màxim golejador de tot Europa

Serhou Guirassy ha trigat a destacar, però els seus registres són propis d'un crac mundial. En els vuit partits disputats en aquest inici de temporada, ha anotat 14 gols i ha proporcionat dues assistències. La seva mitjana anotadora (1,83) és sorprenent, i si manté aquest ritme, podria arribar al final de la temporada amb gairebé 75 gols.

Florentino Pérez segueix de prop Serhou Guirassy, ja que la seva davantera, sota la direcció de Carlo Ancelotti, enfronta problemes de falta de gols. Només Jude Bellingham ha aconseguit assolir les dues xifres pel que fa a gols. Davant la falta d'efectius, el president podria estar interessat al guineà per millorar la plantilla. Tot i això, no sembla que el seu fitxatge sigui l'objectiu prioritari a l'agenda del president.

Florentino Pérez i la Premier League en lluita per Serhou Guirassy

Serhou Guirassy també sembla estar a la mira d'equips de la Premier League. En els últims dies, ha circulat el rumor que el Brentford segueix de prop el guineà i podria estar disposat a fer una gran inversió per fitxar-lo. El valor de l'atacant, segons Transfermarkt, se situa en 40 milions d'euros, i per això seria complicat veure'l sortir per una quantitat menor.

Serhou Guirassy ha demostrat que pot competir al nivell més alt a Europa. Tot i haver anotat 14 gols, Florentino Pérez seguirà la seva evolució per obtenir un informe més detallat. Amb diversos equips interessats en l'atacant, la licitació pel seu fitxatge podria ser molt intensa si manté l'alta mitjana anotadora durant la temporada.