Primer pla de Pedri somrient i presentant la nova equipació del Barça

Els plans del Barça, al descobert: Pedri ja té data de tornada després de la lesió

El canari és a prop de tornar després de dos mesos allunyat dels terrenys de joc

El FC Barcelona és a prop de veure el retorn de Pedri a la dinàmica de l'equip, però el club no vol afanyar-ne la recuperació. Tot i ser un dels pilars a l'esquema de Xavi Hernández, Pedri ha tingut escassos minuts a l'inici d'aquesta temporada. El cos tècnic i els serveis mèdics del club estan sent cautelosos en el procés de recuperació.

Pedri és un jugador indispensable per a Xavi Hernández, i la seva absència s'ha notat clarament al camp. El canari ha estat inactiu durant gairebé dos mesos a causa d'una lesió al recte anterior de la cuixa dreta, havent disputat tot just dos partits des de començament de temporada, amb un total de 169 minuts al terreny de joc.

Demaneu a prop de tornar a estar disponible

Pedri sembla estar a prop de concloure el procés de recuperació. Tot i que el jugador de 20 anys ha estat entrenant en solitari durant la seva rehabilitació, aquesta setmana d'aturada internacional, la seva millora física ha estat notable. S'espera que en els propers entrenaments es pugui unir a la resta de l'equip.

Tot i que Pedri voldria tornar al més aviat possible, els serveis mèdics són cautelosos i no permetran el seu retorn fins que estigui completament recuperat. El cos tècnic és conscient de la tendència del canari a recaure en problemes musculars i està prenent mesures per evitar una reincidència. Atès que Pedri s'ha tornat fonamental per a Xavi Hernández, la seva baixa ha afectat l'exercici de l'equip.

L'evolució de Pedri en marcarà la disponibilitat

La disponibilitat de Pedri es determinarà a mesura que el jugador s'integri als entrenaments amb els seus companys i comuniqui les sensacions al cos mèdic. No s'afanyen, però és probable que el seu retorn estigui proper. S'ha especulat que el "8" podria ser inclòs a la convocatòria per al partit contra l'Athletic, sempre que estigui en condicions òptimes.

En cas contrari, és més probable que Pedri torni al pròxim partit de la Champions League, quan el FC Barcelona rebi el Xakhtar Donetsk dimecres 25 d'octubre. L'objectiu del cos tècnic és que el canari pugui disputar alguns minuts al clàssic del dissabte 28 d'octubre.

La tornada de Pedri està a l'abast, després de dos mesos d'absència, a causa d'una lesió muscular. El FC Barcelona espera que el seu retorn tingui un impacte positiu a l'equip de Xavi Hernández, que ha sentit la seva falta. Pedri és un jugador crucial per al grup i el seu retorn s'espera que millori el rendiment de l'equip.