Luka Modric en primer pla

El malson de Luka Modric no té fi

Luka Modric tenia un gran objectiu per a aquesta temporada, però res no li surt com ell esperava

Luka Modric està vivint una temporada molt atípica. Acostumat a ser la brúixola del Reial Madrid i ser titular a la majoria de partits, aquest any s'ha convertit en un inquilí de luxe de la banqueta. Però a més, amb la selecció tampoc no està complint els objectius que s'havia marcat i el seu futur s'està complicant per moments.

Sí, perquè el gran desig de Modric era poder disputar una nova Eurocopa amb la selecció, però la derrota d'ahir ho posa tot molt amunt. Gal·les va superar per 2 a 1 Croàcia i s'ha col·locat per davant a la classificació, així que els croats estan més fora que a dins. Recordem que només classifiquen el primer i el segon de cada grup, per la qual cosa la selecció de Modric haurà de millorar els resultats de Gal·les per estar a l'Eurocopa 2024.

Modric i el seu 'annus horribilis'

Luka Modric va acabar el curs passat amb magnificència. Als seus 37 anys encara era el líder del Reial Madrid i comptava amb la plena confiança de Carlo Ancelotti. De fet, Modric acabava contracte el mes de juny passat, però les promeses de Florentino Pérez i d'Ancelotti el van fer renovar, tot i que ara tot ha canviat.

Per començar, el '10' del Reial Madrid va confessar fa uns dies que està sorprès amb el nou rol. "Bé, certament és una situació nova per a mi no jugar tant com abans i tant com m'agradaria. Sempre vull jugar, no vull tenir descansos, no vull tenir vacances, vull jugar perquè és quan millor em sento i així em preparo millor pels partits".

Però a més, ara tampoc no pot gaudir amb la seva selecció, ja que la classificació per a l'Eurocopa 2024 està realment complicada. I és que, després de la derrota d'ahir a la nit davant Gal·les, Modric necessita un miracle per assistir a la gran cita del futbol europeu, ja que actualment Croàcia està tercera a la classificació. Només els dos primers es classifiquen directament i als croats només els serveix fer-ho millor que Gal·les en els dos partits que resten.

L'última esperança de Luka Modric, la desesperació del Reial Madrid

Tot i això, Luka Modric encara té una última esperança per reflotar la situació. I és que si Croàcia no aconsegueix classificar-se directament per a l'Eurocopa, encara podria fer-ho als playoffs del mes de març. Això sí, al Reial Madrid no li fa cap gràcia aquest escenari, ja que perdria el seu '10' al tram més decisiu del curs.

Precisament est va ser un dels punts de discòrdia entre Florentino Pérez i Modric a l'hora de renovar. El president pensava que el seu nou rol havia de ser molt més semblant al de Toni Kroos, que està completament centrat al Reial Madrid, però la realitat és ben diferent. Sí, perquè el croat està implicat al 100% amb la selecció i no pensa deixar aquest compromís de banda.

En definitiva, Luka Modric ha vist com tot es torçava en uns mesos i ara ha de reaccionar. D'una banda, ha d'acceptar la seva suplència al Reial Madrid i ajudar en els moments que Carlo Ancelotti consideri oportú. Mentre que, per altra banda, també s'haurà de deixar l'ànima en els dos propers compromisos internacionals, ja que en joc hi ha el pas a l'Eurocopa 2024, el seu gran objectiu final.