Xavi Hernández en primer pla mirant a un costat amb una perla darrere seu

FUTBOL

La perla de la Masia, a l'agenda de la Premier, només Xavi Hernández pot retenir-lo

Al jove atacant del Barça se li acaba el contracte aquest estiu i un dels més grans d'Anglaterra podria venir a buscar-lo

El Barça és un dels millors clubs de la història i el seu planter en té gran part de culpa. De la Masia n'han sortit molts dels millors jugadors de l'entitat i de la història d'aquest esport. Es diu que els catalans tenen el millor planter del món i no n'hi ha per menys: només cal veure el seu primer equip.

Molts dels jugadors són del planter, com ara: Pau Cubarsí, Lamine Yamal, Héctor Fort o Marc Guiu. A més d'aquests joves, que són els actuals, hi ha hagut unes altres llegendes del planter del Barça, entre ells, Leo Messi, Xavi Hernández o Gerard Piqué. Però, ara, si el Barça no blinda un dels seus diamants en brut, se'l podria emportar un dels grans de la Premier League.

El Barça ha de renovar el seu futur extrem esquerre

No paren de sortir estrelles del planter del Barça i, per sort, Xavi Hernández ho veu molt ràpidament. Al tècnic no li tremola el pols a l'hora de donar oportunitat als jugadors del planter i s'ha vist des que va arribar al Barça. Lamine Yamal, gràcies a ell, ha pogut esprémer al màxim el seu potencial i ja és un crac de talla mundial.

El pròxim al qual Xavi Hernández hauria de donar una oportunitat és Dani Rodríguez, l'extrem esquerre de 18 anys del Juvenil A. El contracte del davanter finalitza aquest estiu i Joan Laporta ja podria estar treballant en la seva renovació. És un jugador que sembla tenir molt de futur i el Tottenham Hotspur, segons SPORT, es planteja venir a buscar-lo.

Dani Rodríguez en primer pla assenyalant cap a la càmera amb les dues mans
Dani Rodríguez, la jove promesa | @dani10rdguez

Dani Rodríguez podria ser l'esperança del Barça, ja que no tenen un bon extrem esquerre. Tenint en compte que l'Atlètic de Madrid demana uns 70 milions per Joao Félix i que no rendeix gens, la millor opció és recórrer al planter. Xavi Hernández podria convèncer el jugador de renovar si li dona alguns minuts amb el primer equip.

Xavi Hernández podria donar una oportunitat a Dani Rodríguez

Tenint en compte que el club de la Premier League té molts més diners que el Barça, Joan Laporta i Deco s'hauran d'esforçar. Hauran de presentar a Dani Rodríguez un pla de futur esportiu ambiciós, del qual el davanter serà partícip. Xavi Hernández podria facilitar-ne la renovació si li dona alguna oportunitat amb el primer equip.

És important deixar que els joves mostrin el seu potencial, tal com ja s'ha vist amb els altres del Barça. Per la mala situació econòmica del club, és possible que no pugui competir amb les ofertes d'altres equips. Haurem de seguir Dani Rodríguez de prop per no perdre'ns cap novetat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: