Lamine Yamal amb la samarreta de la Selecció Espanyola mirant a un costat
FUTBOL

Les xarxes assenyalen Lamine Yamal com a culpable del fitxatge més polèmic de l'any

Lamine Yamal, amb només 16 anys, no para de batre rècords i la seva irrupció ha pogut provocar un fitxatge molt polèmic que ja ha estat confirmat

Lamine Yamal brilla cada cop que toca la pilota i només té 16 anys. Sent un adolescent és capaç de salvar els mobles de tot un FC Barcelona i d'enamorar tots els espectadors de Montjuïc cada cap de setmana, però no només això. I és que també ha batut tots els registres de precocitat amb la Selecció Espanyola.

Lamine Yamal va debutar amb La Roja sota el comandament de Luis de la Fuente el mes de setembre passat i va ser capaç de marcar el seu primer dia contra Geòrgia. És cert que el partit estava resolt amb l'1 a 6, però el del FC Barcelona no va deixar passar l'oportunitat de deixar la seva empremta i va anotar el setè gol. Un punt que va ser el principi d'una carrera brillant amb la selecció, encara que això sí, ara molts el veuen com un obstacle.

Sí, perquè després de conèixer la decisió de Brahim Díaz de jugar amb la selecció del Marroc, Lamine Yamal ha passat directament a ser l'ull de les crítiques. Ell no en té cap culpa, però molts usuaris han vist al jove extrem el motiu perfecte per criticar el fitxatge de Brahim per la selecció africana.

Acusen Lamine Yamal de deixar fora Brahim Díaz

Des del moment en què ha saltat la notícia que Brahim Díaz jugarà amb la Selecció del Marroc, Lamine Yamal s'ha convertit al centre de la diana. Molts l'acusen de no sentir-se espanyol i que ha impedit que Brahim pugui jugar amb Espanya, ja que ell també podia haver triat anar amb el Marroc, però va preferir Espanya. Un raonament que no té sentit, principalment, perquè hi ha 23 convocats i ni tan sols juguen en la mateixa posició.

Lamine Yamal amb un gran somriure al costat de Brahim Díaz mirant a terra davant d'una bandera del Marroc

Però a més, n'hi ha molts que també han volgut fer servir la figura de Lamine Yamal per carregar contra la RFEF i contra Luis de la Fuente. El seleccionador no va dubtar ni un instant a trucar al jugador del planter del FC Barcelona per a la Selecció Espanyola, mentre que no ha mogut ni un sol dit per Brahim Díaz. Això sí, De la Fuente no s'ha quedat callat i ha enviat un missatge dient que “el més important és voler (venir a la Selecció), sense exigències ni obligacions”.

D'aquesta manera, després d'escoltar Luis de la Fuente, sembla que Lamine Yamal no ha tingut absolutament res a veure a la decisió final de Brahim Díaz. El del Reial Madrid tenia l'opció de jugar amb la Selecció Espanyola, però s'ha cansat d'esperar i ha optat per fitxar definitivament amb la Selecció del Marroc.

➡️ FC Barcelona ➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: