Pep Guardiola cara concentració primer pla i escut fc barcelona

FUTBOL

Pep Guardiola millora l'oferta i deixa el Barça amb les mans buides, fitxatge frustrat

El tècnic català sembla tenir clar qui deu ser el pròxim fitxatge del Manchester City, un davanter que era a l'òrbita de Joan Laporta

El fitxatge de Kylian Mbappé pel Reial Madrid sembla que només és qüestió de temps i les conseqüències arriben al FC Barcelona. Diversos mitjans ja parlen que el francès tindria signat el contracte amb el club madridista. La incorporació del gal a l'equip presidit per Florentino Pérez podria significar diversos canvis al panorama europeu.

Diversos dels clubs més forts d'Europa estan pensant a reforçar-se de cara a l'estiu que ve, motivats pel nou format de la Champions League. Des d'Anglaterra, apunten que Pep Guardiola i el Manchester City estan preparant l'arribada d'un atacant nou per formar parella amb Erling Haaland.

El Manchester City fixa el seu interès a Rafael Leão

Des d'Itàlia, diversos mitjans també han informat que el Manchester City està realment interessat a aconseguir la contractació de Rafael Leão. Tot i que el portuguès va renovar recentment el contracte amb l'AC Milan, Pep Guardiola hauria sol·licitat la seva arribada a la directiva del City. Jack Grealish no ha rendit al mateix nivell que la temporada passada, i el tècnic català hauria fixat el seu objectiu en el portuguès, per així reforçar la seva plantilla i continuar optant a aconseguir tots els títols.

L'estiu passat es va rumorejar que l'AC Milan havia rebut ofertes elevades per Rafael Leão. Tot i això, tant el club com el jugador van decidir ometre aquestes propostes i perllongar el seu vincle. El club italià no sembla disposat a desprendre's del portuguès.

Rafael Leao amb la samarreta del AC Milan
Rafael Leão | Europa Press

Però tant premsa britànica com italiana afirmen que Rafael Leão sí que estaria disposat a sortir de l'AC Milan. Sembla que el jugador considera que ja ha complert la seva etapa a San Siro i que ha de canviar d'aires. El Manchester City sembla ser el clar candidat a aconseguir els serveis del portuguès, però el París Saint-Germain també s'ha fixat en el portuguès.

L'elevat preu que demana l'AC Milà deixa sense opcions el FC Barcelona

Durant diverses setmanes es va especular que el Barça també s'hi havia fixat. Tot i això, les altes pretensions econòmiques de l'AC Milan eren inabastables per a la junta directiva de Joan Laporta. S'estima que l'equip italià valora Rafael Leão en 130 milions d'euros.

A diferència del Barça, el Manchester City sí que podria fer front a aquesta operació. Pep Guardiola, conscient del potencial de Rafael Leão, hauria sol·licitat el seu fitxatge de cara al pròxim curs. Tot i que la temporada de Rafael Leão no està sent tan productiva com l'anterior, el seu valor continua augmentant.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: