Íñigo Martínez, de perfil, mirant el no-res

FUTBOL

Íñigo Martínez ho té molt complicat, 2 motius de pes activen la venda

El basc no s'ha acabat de guanyar la seva continuïtat i els rumors sobre una possible venda comencen a sorgir

Íñigo Martínez trontolla. Les lesions que ha patit no li han permès tenir continuïtat ni demostrar-ne el bon nivell futbolístic. El basc va començar la temporada arrossegant problemes musculars que el van mantenir allunyat dels terrenys de joc durant uns quants mesos.

Quan finalment Íñigo Martínez va aconseguir consolidar-se a la defensa del Barça, va caure lesionat novament. Xavi Hernández havia mostrat confiança al basc i el considerava una peça clau en els seus esquemes. L'arribada del defensor al club culer va ser una petició expressa de Xavi Hernández.

Íñigo Martínez s'emporta les mans al capdavant en un entrenament amb el Futbol Club Barcelona
Íñigo Martínez s'emporta les mans al cap | @FCBarcelona

Íñigo Martínez no ha aconseguit tenir continuïtat sota les ordres de Xavi Hernández

Íñigo Martínez ha demostrat diverses vegades per què Xavi Hernández va demanar el seu fitxatge. El jugador és capaç de trencar línies de passada i té una gran sortida de pilota. A més, defensivament l'equip va millorar considerablement amb la seva presència al camp.

Tot i això, el jugador va tornar a caure lesionat i va estar absent durant un mes. Durant aquest període, Pau Cubarsí es va guanyar la confiança de Xavi Hernández i des de llavors el jugador del planter ha acumulat molts minuts. Tot i que el tècnic culer segueix mostrant confiança en Íñigo Martínez, la possible marxa de l'entrenador i 2 raons importants podrien obligar-lo a marxar.

Íñigo Martínez a la rampa de sortida, la seva marxa és gairebé obligada per 2 raons

És important recordar que Íñigo Martínez va arribar al Barça com a agent lliure, signant un contracte de dos anys amb el club. Per tant, en cas que es produeixi la marxa, tots els ingressos serien un benefici net per a l'equip. Donada la difícil situació econòmica del FC Barcelona, qualsevol ingrés addicional seria benvingut per la junta directiva.

A més, per a la temporada que ve s'espera que la competència per un lloc se senti a la rotació del Barça. S'espera que Andreas Christensen torni a la posició de central, ja que la junta directiva de Joan Laporta busca fer la incorporació d'un pivot al pròxim mercat de fitxatges. Per tant, és possible que a la línia defensiva del Barça s'acumuli un excés de jugadors i que algun hagi de sortir.

Però, sens dubte, el principal motiu que obliga el FC Barcelona a replantejar-se la sortida és el fet que ha de tornar a inscriure Íñigo Martínez la temporada que ve. Sí, perquè malgrat que va firmar dos anys, l'economia del club només va permetre que pogués ser inscrit per a aquest any. Per tant, la venda mata dos ocells d'un tret, ja que generaria un gran benefici i no caldria destinar recursos a la seva inscripció.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: