Muntatge de Pedri amb Joan Laporta
FUTBOL

Pedri recupera el somriure i dóna una tremenda alegria al Barça i a Joan Laporta

L'última notícia de l'entorn del canari posa content tant el FC Barcelona i el president, qui estaven preocupats per ell

La temporada de Pedri no ha estat precisament la millor de la seva carrera esportiva, tenint diversos problemes amb les lesions. La veritat és que el canari ha estat força irregular, només tenint 8 partits en total, amb balanç d'1 gol i 1 assistència. En part, això és degut a una lesió a la cuixa que el va allunyar un mes dels terrenys de joc.

Un cop va tornar al camp davant de la Reial Societat a principis del mes de novembre, el seu rendiment no ha acabat de ser el millor. L'ex de Las Palmas va tenir 33 minuts en aquell partit i va ser titular contra el Deportivo Alabès, però no va mostrar cap millora. Això semblava confirmar-se al partit de Champions contra el Porto.

Tot i això, en aquest mateix partit, l'espanyol va mostrar una millora en el seu joc, cosa que es va acabar de confirmar davant de l'Atlètic de Madrid. Gràcies a ell, el Barça ha aconseguit transformar-se a un equip que juga d'una manera millor del que feia anteriorment.

Pedri és indiscutible al Barça

Com a actuacions davant l'Atlètic de Madrid, Pedri ha demostrat com n'és d'indiscutible en aquest Barça de Xavi Hernández. Tot i això, va haver-hi alguns dubtes a la junta directiva, per la qual cosa es va pensar en el seu moment a vendre'l. De fet, el Bayern Munic va arribar a oferir 100 milions d'euros per fitxar-lo.

Muntatge de Pedri mirant a Xavi
Pedri torna al seu millor joc i alegra Xavi Hernández | Europa Press

Tot i això, el Barça va rebutjar aquesta oferta, perquè confiaven en el seu bon joc i que seria un home important durant l'any. De fet, Xavi es va quedar sense ell massa aviat i ho va notar en la creació del joc. Aquesta situació va provocar un declivi tàctic al joc de l'equip, que va fer que els resultats fossin pitjors.

De mica en mica, el '8' blaugrana ha anat agafant ritme i això ha fet tornar el joc del Barça a com era abans. Al partit contra l'Atlètic, va ser un bon exemple del gran joc que pot fer Pedri. Va ser generós en la pressió, va robar moltes pilotes després de repartir-les amb claredat i amb un bon criteri.

A més, el '8' blaugrana va aportar dinamisme entre línies i una creativitat al centre del camp que fa tenir esperances al Barça. D'aquesta manera, torna a ser el jugador que era abans i que va fer que el FC Barcelona fes pagar 22 milions per tenir serveis. Però el Barça no és l'únic que està content amb el retorn de Pedri.

Luis de la Fuente, encantat amb el retorn de Pedri

El seleccionador espanyol, Luis de la Fuente, està molt content amb l'acompliment de Pedri al partit contra l'Atlètic. I és que el 8 del Barça és una de les figures més importants de l'esquema del seleccionador espanyol. De fet, el mateix De la Fuente va manifestar que, quan es recuperés, podria tornar amb la selecció.

Imatge de Luis de la Fuente en un partit de la selecció espanyola
Luis de la Fuente, encantat amb el rendiment de Pedri davant de l'Atlètic de Madrid | Europa Press

"Pedri acaba de sortir d'una lesió llarga, ens coneixem perfectament, i comptem amb ell per a tot. Quan vagi millorant, tindrà l'oportunitat d'unir-se a nosaltres", va comentar el seleccionador espanyol a la seva última convocatòria. En una entrevista al Periódico d'Espanya, De la Fuente reconeix que li ha trucat diverses vegades.

"No parlo gaire amb els jugadors en el dia a dia, quan són als seus clubs. Però quan estan lesionats acostumo a trucar a gairebé tots", va declarar l'entrenador de la Selecció Espanyola. Tot i que tampoc té favoritismes per ningú, la veritat és que és conscient que és un gran jugador en tots els aspectes.

"Pedri va debutar amb mi sent una criatura, crec que sent sub 19 a Macedònia i tinc moltes ganes de veure'l amb nosaltres", va dir Luis de la Fuente. Caldrà veure si el canari pot tornar a la Selecció Espanyola a partir del mes de març. L'única cosa que se sap és que el vell Pedri està de tornada al Barça.