Aitana Bonmatí mira desafiant Juanma Castaño amb cara d'ensurt
FUTBOL

Aitana Bonmatí no es talla i contesta contundent a les mentides de Juanma Castaño

La jugadora del Barça femení truca mentider al periodista de la COPE després d'explicar el que ha passat al descans de l'Espanya-Itàlia

Una de les polèmiques més grans que ha sorgit aquests últims dies ha estat a la selecció espanyola. En el partit de la fase de grups de la UEFA Nations League contra Itàlia, la selecció espanyola va saltar amb una jugadora menys a la segona part. Això ha tornat a obrir el debat de la relació entre la RFEF i les jugadores.

I és que, després de la polèmica del petó entre Luis Rubiales i Jennifer Hermoso, la relació no sembla ser la millor. Es van prometre canvis a les jugadores a l'estructura de la federació, però sembla que això no ha calmat les aigües. Ara, en aquest partit a Pontevedra, sembla haver sorgit un nou fregament entre Aitana Bonmatí i la seleccionadora Montse Tomé.

Juanma Castaño 'destapa' el que ha passat al vestidor de la Selecció

Aquest problema entre la jugadora del Barça i l'actual responsable de la seleccionadora va ser comentat per Juanma Castaño a la COPE. Al programa 'El Partidazo', el periodista va comentar sobre el que va passar en el descans del partit entre Espanya i Itàlia a Pontevedra.

En paraules de Juanma Castaño, la seleccionadora li va preguntar a Aitana Bonmatí diverses vegades si li passava alguna cosa. "Les nostres informacions, que venen dins del vestidor, és que Montse Tomé ha estat una mica taciturna, capcota Aitana Bonmatí. Aleshores, Montse li pregunta: Et passa alguna cosa? Aitana no li respon i Montse Tomé li torna a dir "T' passa alguna cosa?" Aitana continua sense respondre", va comentar Juanma.

Davant d'aquesta negativa de contestar la seva qüestió, la Montse es va posar més seriosa i li pregunta que si vol que la canviï. "La seleccionadora insisteix i li diu: ¿No em contestaràs? No li contesta i la seleccionadora li pregunta: Vols que et canviï? I l'Aitana li respon: Doncs vinga, canvia'm", va dir el periodista.

L'única cosa certa fins aquell moment és que la selecció espanyola estava guanyant el partit per 1-0. A partir de la segona part, però, va arribar la desconnexió de l'equip de Montse Tomé, cosa que va permetre a les transalpines remuntar. Al final, el partit va acabar 2-3, encara que la selecció es va poder classificar per a la Final Four de la Nations League.

Aitana Bonmatí contesta rotundament a Juanma Castaño

Davant d'aquesta informació, Aitana Bonmatí no va perdre el temps per desmentir aquesta informació. Al seu compte oficial de X (o Twitter), la jugadora del Barça Femení ha acusat de mentiders tant Juanma Castaño com la COPE. "Continueu mentint que ho feu molt bé", van ser les declaracions de la centrecampista.

Aquest comentari va rebre el suport dels aficionats, però també una resposta de part del programa. I és que 'El Partidazo de COPE' es va defensar, dient que havien contrastat aquesta informació. "Nosaltres no mentim, Aitana; hem donat una informació contrastada", deia el compte oficial del programa de ràdio.

A més, li van dir a Aitana Bonmatí que, si vol passar pel programa per explicar-ne la versió, està més que convidada. "Si creus que estem equivocats, tens oberts els micròfons del Partidàs de la COPE, per si vols donar la teva versió. Una salutació", acabava així el comentari del programa de la cadena COPE.