Muntatge de Gavi i Pedri

FUTBOL

Pedri, Gavi i un fitxatge de 35 milions per crear un trident de luxe al Barça

Xavi vol recuperar el control dels partits i ha demanat un fitxatge clau per acompanyar Pedri i alliberar Gavi

L'aigua mulla, el foc crema i el Barça fitxarà un '5' aquest estiu. Hi ha poques coses certes a la vida, però aquestes tres, per descomptat, són irrefutables. Fa temps que Xavi Hernández insisteix que l'equip requereix de manera urgent de la incorporació d'un centrecampista de tall defensiu; i sembla que les seves pregàries esdevindran efectives aviat.

Aquest curs ha estat un autèntic infern per al tècnic egarenc, que ha hagut d'apanyar-se-les com ha pogut per jugar sense la columna vertebral de la seva doctrina. Pedri i Gavi, quan hi han estat disponibles, s'han vist perjudicats per la figura del '5', que no ha rendit a bon nivell. I és que Xavi només disposava d'Oriol Romeu, que ja va deixar clar en les primeres aparicions que el repte culer li quedava molt gran.

Amb tot, al pròxim mercat de fitxatges, la contractació d'un futbolista per a aquesta demarcació és primordial. Per això, el Barça ja està analitzant el mercat a la recerca de l'home que pugui complir millor. I, encara que la seva arribada s'augurava inviable pel seu alt cost, Joshua Kimmich ha tornat a agafar la davantera després d'haver-se produït un canvi de guió beneficiós per al Barça.

Joshua Kimmich controlant la pilota mentre mira un costat en un partit de Champions League

El favor del Bayern al Barça

Si durant aquests últims anys Joshua Kimmich no ha arribat al Barça malgrat voler-ho, és perquè el seu equip, el Bayern, demanava 60 'quilos' per ell. L'alemany sempre ha estat el favorit de Xavi per reforçar la posició del '5', però els culers no podien afrontar aquest pagament. I ara, quan ja pràcticament havien assumit que el seu somni no es faria mai realitat, va el Bayern i els ho posa amb safata.

Segons una informació publicada pel Mundo Deportivo, el club bavarès ha rebaixat ara el preu de Joshua Kimmich a 35 milions. Això ha pogut passar perquè l'alemany acaba contracte el 2025 i no renovarà. Per tant, si no marxa aquest estiu, ho farà el pròxim sense deixar ni un sol euro a les arques del Bayern; millor 35 que res, hauran pensat als despatxos de l'Allianz.

Joshua Kimmich celebrant després d'un partit amb els braços enlaire

Joshua Kimmich, Pedri i Gavi: el somni de Xavi

Així doncs, al Barça li ha facilitat enormement la seva fantasia de poder fitxar Joshua Kimmich. Si això s'acaba produint, l'alemany podria integrar un escandalós trident durant els pròxims anys escortant els interiors Pedri i Gavi. També pot entrar Ilkay Gündogan a l'equació.

El cas de Joshua Kimmich, doncs, s'augura com un dels grans fulletons del Barça al pròxim  mercat de fitxatges. Els culers tenien pràcticament tancada la incorporació de Guido Rodríguez, però aquest nou escenari ha provocat un lleuger standby. Ara ha arribat el temps de la reflexió, la presa de decisió i l'acció.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: