Fabrizio Romano mirant a càmera amb una imatge retallada d'un contracte al fons

FUTBOL

Fabrizio Romano revela els detalls del nou fitxatge del Barça: 'signa per 2 anys'

El periodista italià confirma els secrets de la nova incorporació que ja té lligada la directiva de Joan Laporta

La temporada ha suposat tot un desafiament per a Xavi Hernández al capdavant de la banqueta del FC Barcelona. Un dels punts crítics ha estat la posició del pivot defensiu, on les expectatives no s'han complert després de l'arribada d'Oriol Romeu l'estiu passat. El jugador d'Ulldecona, fitxat amb l'esperança de substituir Sergio Busquets, no ha aconseguit assolir el nivell esperat i ha deixat una bretxa al centre del camp del conjunt blaugrana.

Davant d'aquesta situació, la directiva encapçalada per Joan Laporta i Deco ha decidit actuar amb contundència. Conscients de la importància estratègica del pivot defensiu a l'esquema de joc del FC Barcelona, s'han proposat reforçar aquesta posició amb dues incorporacions d'alt nivell.

Fabrizio Romano, periodista que segueix l'actualitat del mercat de fitxatges, és plenament conscient de les intencions del FC Barcelona i ha llançat un avís. I és que ha assegurat que la primera incorporació del nou Barça, que ja està tancada, ha signat per 2 temporades, però encara n'hi ha més.

Fabrizio Romano avisa

Fabrizio Romano ha seguit de ben a prop la recerca d'un nou centrecampista defensiu per part del Barça i ha donat diversos noms. Joshua Kimmich, Martín Zubimendi i Amadou Onana són tres fitxatges que podrien aportar la qualitat i consistència tan necessàries al centre del camp. No obstant això, el reconegut periodista ha avisat que el primer fitxatge del nou Barça és Guido Rodríguez.

Guido Rodríguez suposa una alternativa sòlida i assequible que podria enfortir l'equip sense excedir el pressupost. Arribarà lliure a final de temporada i, tal com ha avançat Fabrizio Romano, ja ha signat un acord amb el club català. I no només això, sinó que també ha revelat més detalls del contracte.

Guido Rodríguez condueix la pilota durant un partit del Betis

Fabrizio Romano explica la veritat sobre Guido Rodríguez

Fabrizio Romano ha confirmat recentment que el FC Barcelona té un acord verbal amb Guido Rodríguez des de fa un parell de setmanes. El migcampista argentí actualment està sota contracte amb el Reial Betis fins al final de la temporada, però s'espera que arribi al Barça a un cost zero.

A més a més, Fabrizio Romano ha assegurat que Guido Rodríguez ha signat per dues temporades més una tercera opcional. Una gran notícia per a Xavi Hernández, que està encantat de poder comptar amb el crac del Betis.

Xavi no vol que per al curs vinent la plantilla pateixi el mateix problema i vol comptar amb dos pivots per tenir un ampli fons d'armari. Guido Rodríguez és el primer, i tal com ha confirmat Fabrizio Romano, signarà per dos anys més un tercer opcional.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: