Muntatge amb Pedri, De Jong i Gundogan
FUTBOL

Pedri, De Jong i Gündogan demanen un fitxatge a crits després de l'invent de Xavi

Els centrecampistes demanen reforços davant la mala gestió del cos tècnic atesa la baixa de Gavi i el baix rendiment d'Oriol Romeu

La plantilla del FC Barcelona no està passant per un gran moment, els resultats aconseguits en l'últim mes de competició no han estat els esperats i les crítiques comencen a fer efecte al vestidor. Xavi Hernández, al descans del partit contra l'Almeria, es veu que va alçar la veu per intentar reanimar l'equip, ja que, per primera vegada, el tècnic dubtava de la seva continuïtat. L'equip va saber reaccionar i finalment es va emportar la victòria, malgrat això, hi va haver diversos assenyalats per part del cos tècnic.

La lesió de Gavi ha trastocat molt la plantilla culer, l'equip troba a faltar la presència del sevillà i la línia medul·lar és la més minvada. Tenir un jugador sobre el camp amb les habilitats del jove de 19 anys és molt important per al sistema de Xavi Hernández. L'urpa, picardia i la lectura del partit i de les jugades que té Gavi, no en té un altre centrecampista i l'equip ho nota.

Els jugadors demanen fitxatges

Davant la falta d'un pivot defensiu clar, sembla que tant Pedri com De Jong i Ilkay Gündogan han demanat l'arribada d'un acompanyant per a la medul·lar. Els jugadors volen sumar un centrecampista de caràcter defensiu que faci la feina bruta, que ells no són capaços de fer. La falta de contundència al centre del camp de l'equip culer, fa que els rivals puguin córrer al contraatac sense impediments, cosa que genera ocasions de perill en contra.

El mal rendiment que està oferint Oriol Romeu, ha provocat que Xavi Hernández hagi fet servir els tres jugadors en posicions diferents. Tractant així de buscar la millor manera per suplir la baixa de Gavi i de no exposar gaire el jugador d'Ulldecona als partits importants. Tant Pedri com De Jong i Ilkay Gündogan durant la temporada han ocupat diferents posicions al centre del camp i els jugadors semblen estar marejats davant de tant de canvi.

L'arribada d'un pivot podria posar fi a la mala ratxa de l'equip

Com que no hi ha un rol definit a l'esquema, als jugadors de vegades se'ls veuen perduts i a Xavi desesperat per aconseguir el que ell demana. Sembla clar que el mal rendiment del FC Barcelona no es deu només a un problema i que és el conjunt de diversos. Ni la davantera, ni la línia medul·lar, ni la defensa estan rendint al mateix nivell que la temporada passada.

Xavi Hernández vol posar fi a la mala ratxa que acumula la seva plantilla i, per això, sembla haver accedit a les peticions dels seus jugadors. L'arribada d'un pivot sembla necessària i l'equip així podria posar fi als dubtes generats.