Pau Cubarsí en pla mitjà mirant cap a un costat amb la samarreta del FC Barcelona
FUTBOL

Pau Cubarsí li impedeix tornar i el seu fitxatge deixarà una pluja de milions al Barça

La irrupció del jove defensor fa que el club culer pugui activar una palanca que la junta directiva no esperava

Pau Cubarsí ha arribat a l'elit mundial per quedar-s'hi. El jove de 17 anys ha demostrat tenir el necessari per ser titular al Barça, malgrat la seva edat jove. La seva ràpida irrupció serà recordada per les qualitats que mostra i com les implementa al terreny de joc.

El tècnic català, davant la plaga de baixes que va patir al gener a la línia defensiva, va decidir donar l'oportunitat a Pau Cubarsí de debutar a la Copa del Rei. Des de llavors, el noi s'ha consolidat com un recurs habitual per al cos tècnic. Xavi Hernández, conscient de l'elevat potencial del jugador, no ha dubtat a alinear-lo quan ha calgut la seva presència.

Pau Cubarsí es consolida a l'onze del Barça

La presència de Pau Cubarsí al primer equip ha capgirat fins i tot els plans del tècnic català. El jove li ha tret el lloc a Íñigo Martínez, que va ser un desig exprés de Xavi Hernández l'estiu passat. El seu elevat nivell fa que posar-lo d'inici no sigui cap bogeria, atès que contra el PSG va encaixar un gran partit.

Pau Cubarsí fent una entrada a Kylian Mbappé

La consolidació de Pau Cubarsí al primer equip del Barça és sens dubte una notícia molt positiva per a la junta directiva. Amb el jove a la plantilla, el club culer no haurà de buscar un company per a Ronald Araújo, perquè ja el té.

Això fa que els centrals que es rumorejava que podrien arribar al Barça tinguin molt poques possibilitats. Aquest podria ser el cas de Jean-Clair Todibo. Tot i que s'ha especulat amb el seu retorn a la Ciutat Comtal, la directiva no ho té al cap i en prioritza la venda.

Jean-Clair Todibo pot deixar una xifra significativa als comptes del Barça

Cal recordar que, quan el Barça va vendre Jean-Clair Todibo al Niça, es va assegurar un percentatge de futura venda. Ara que el rendiment del jugador està en alça, el club culer podria rebre una gran quantitat pels seus serveis. Clubs com el Manchester United o el Chelsea semblen estar molt interessats a aconseguir els serveis del gal el pròxim curs.

Jean Claire Todibo amb la samarreta del Niça fent una passada a la pilota

Els informes de la premsa britànica suggereixen que el traspàs de Jean-Clair Todibo es podria tancar al voltant de 50 milions d'euros. En cas que es concreti aquesta venda, el Barça rebria el 20 %, cosa que suposaria un ingrés proper als 10 milions d'euros. Una "palanca" que podria ajudar Joan Laporta a fer fitxatges l'estiu que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: