Lamine Yamal en primer pla amb el Mono Burgos al fons amb els ulls tancats
FUTBOL

Què ha passat entre Lamine Yamal i el Mono Burgos després del partit del PSG?

Després del partit entre PSG i FC Barcelona, cap dels dos equips va atendre Movistar+ i l'explicació és inexcusable


Ahir a la nit, Lamine Yamal no va brillar, però el Barça va guanyar el PSG per 2 a 3 en una autèntica oda al futbol. Els 90 minuts van ser realment apassionants i el partit va tenir de tot, inclosa una remuntada èpica dels de Xavi Hernández per posar-se al davant a l'eliminatòria. Raphinha va brillar amb llum pròpia, mentre que Lamine Yamal va passar una mica més desapercebut per a sorpresa generalitzada.

Lamine Yamal arribava en un gran estat de forma i prometia ser un dels grans al·licients del PSG-Barça. No obstant això, Xavi Hernández va optar per treure'l del camp poc després de començar la segona meitat i a la banqueta se'l va poder veure capbaix. Ningú li trobava explicació a això que havia passat, i potser no hi té res a veure, però el que va passar justament abans de començar el partit amb el Mono Burgos com a protagonista va poder influir.

El Mono Burgos fica la pota amb Lamine Yamal

El Mono Burgos sempre s'ha caracteritzat per no callar res. Com a jugador ja destacava per ser força polèmic, i juntament amb Simeone ha format una de les duples més temudes d'Europa per la seva intensitat. Ara, en canvi, actua com a analista per a Movistar+ i l'ha feta grossa amb un comentari desafortunat sobre Lamine Yamal que ha corregut com la pólvora.

El Mono Burgos al plató de Movistar+ parlant després d'un partit

De fet, només acabar la trobada, Ricardo Sierra, comentarista a peu de camp de Movistar+, s'ha quedat sol. És habitual que un futbolista de cada equip passi pel seu micròfon després del xiulet final, però ahir a la nit ni el Barça ni el PSG s'hi van oferir, més aviat el van rebutjar.

"Entenc que molts espectadors esperaven que tinguéssim alguna conversa o entrevista amb el Barça. Però la UEFA, el PSG i el Barça ens han notificat que no ens atendrien perquè estaven tremendament enfadats amb un comentari que s'ha abocat al nostre plató durant la prèvia. Per tant, no ens farien cap entrevista, no hem estat afortunats. Vaig demanar disculpes des d'aquí. Ho hem de fer també des del plató", va dir Ricardo Sierra per explicar la situació.

Què va dir el Mono Burgos sobre Lamine Yamal?

L'escena ha tingut lloc a l'escalfament. Les càmeres han enfocat Lamine Yamal i el Mono Burgos no s'ha mossegat la llengua. "Alerta que si no li va bé, acabarà en un semàfor", en clara al·lusió a les persones que es guanyen la vida com poden demanant als semàfors en vermell.

Sens dubte, el comentari del Mono Burgos estava totalment fora de lloc i ha estat tremendament desafortunat. Motiu més que suficient per donar suport a la decisió de Barça i PSG de no passar pels micròfons de Movistar+.

Això sí, el Mono Burgos va intentar disculpar-se amb Lamine Yamal. "Ha estat un comentari sense intentar ferir ningú. Si algú es va sentir ofès, demano disculpes públiques. En aquestes èpoques cal adaptar-se a tot i hi som". Veurem en què queda tot.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: