Ronald Araújo i Jules Koundé cara a cara sobre un fons amb una pissarra de futbol
FUTBOL

La parella de Ronald Araújo el 2024 no serà Jules Koundé: fitxatge de 30M€ a la Sèrie A

Tant Deco com Joan Laporta busquen potenciar la defensa de la plantilla i semblen tenir clar el seu objectiu

El FC Barcelona no està rendint al mateix nivell que la temporada passada. La plantilla culer, en només 18 jornades disputades, ja ha encaixat els mateixos gols que a la Lliga passada. La línia defensiva del conjunt dirigit per Xavi no està aconseguint solvència i els resultats de l'equip s'estan veient perjudicats.

Queda clar que els jugadors en conjunt i a nivell individual no estan rendint al mateix nivell. Potser l'esquema de Xavi Hernández tampoc està afavorint, però tot i així no és excusa, ja que ja van mostrar la temporada passada que podrien rendir molt bé junts. Davant de la fragilitat que pateix l'equip, tant Joan Laporta com Deco estan buscant nous defensors per reforçar la plantilla.

Jules Koundé, convidat a sortir del FC Barcelona

Davant la crisi financera que viu el FC Barcelona, Joan Laporta es pot veure obligat a desprendre's dels seus millors actius el proper estiu. El president culer, en aquest context, tindria clar qui és imprescindible a l'actual plantilla de Xavi Hernández. El sacrificat podria ser Jules Koundé, atès que el francès ha baixat molt les prestacions i ha deixat dubtes entre l'afició i el cos tècnic.

Jules Koundé, a part, és un dels actius més ben valorats de la plantilla del FC Barcelona. Per això, en cas de produir-se la venda, Joan Laporta podria treure un rèdit econòmic elevat, que permetria fer fitxatges. El 'Fair Play' financer del conjunt culer està excedit i fins que no quedi saldat, el club difícilment podria inscriure jugadors.

Deco i Laporta posen el seu objectiu a Itàlia

En els últims mesos, han sorgit diversos rumors que hi ha equips de la Premier League que poden estar disposats a fer una suculenta oferta per Jules Koundé. Amb això, Joan Laporta tindria via lliure per reforçar la plantilla i sembla que l'objectiu de la junta culer és a Itàlia, concretament al Gènoa. I és que el central que sembla que és a l'agenda de Deco, és Radu Dragusin, defensor romanès de tan sols 21 anys.

Radu Dragusin està quallant una gran temporada al Genoa i s'ha convertit en l'objectiu de diversos clubs. El defensor, malgrat els 1,91 metres d'altura, mostra ser veloç, capacitat aèria envejable i el requisit indispensable, habilitat amb la pilota als peus. El conjunt italià valora el jugador al voltant d'uns 40 milions d'euros, però en podria sortir per menys.

Tot i l'interès del FC Barcelona a Radu Dragusin, si no es produeix la venda de Jules Koundé, Joan Laporta no podria cometre'n la incorporació. Un cop es decideixi el futur del gal, el president tindrà via lliure per intentar la contractació del defensor del Genoa.