Muntatge de Mourinho amb escut del FC Barcelona
FUTBOL

Fitxatge d'or per al Barça: el Golden Boy que no vol Mourinho, de franc al gener

Joan Laporta i Deco activen l'opció d'incorporar un centrecampista i la cerca se centra a Itàlia

Un cop confirmada per Joan Laporta l'arribada de Vitor Roque, el FC Barcelona té com a objectiu reforçar la línia medul·lar de la plantilla. El baix nivell mostrat per Oriol Romeu des que Frenkie de Jong caigués lesionat, ha significat una pèrdua de protagonisme i amb això de minuts. Xavi Hernández ha deixat de confiar en el jugador nascut a Ulldecona i ha demanat a la secretària tècnica l'arribada d'un pivot.

Xavi Hernández ha provat de trobar el millor pivot possible amb els membres actuals de la plantilla. Tot i això, malgrat haver provat diferents jugadors en aquesta demarcació, cap ha rendit al nivell desitjat pel tècnic. Deco, conscient d'això, està analitzant diferents alternatives per reforçar la plantilla.

El FC Barcelona busca reforçar la plantilla i el seu objectiu pot ser a Itàlia

Els últims dies, a la premsa italiana s'han fet ressò de la possibilitat que el FC Barcelona demani la cessió de Renato Sánches al PSG. El jugador lusità pertany al PSG, però, està cedit a la Roma de Mourinho. Allà el jove, de 26 anys, no té gairebé minuts i no es troba a gust a la dinàmica romana.

Atès que el representant del jugador és Jorge Mendes, hi hauria una possibilitat molt gran que pugui arribar a Espanya per jugar a Montjuïc. Joan Laporta té una gran relació amb Mendes i això podria ser un factor clau perquè l'operació es pugui produir. José Mourinho no compta amb el centrecampista i així sembla haver-ho comunicat.

Renato Sanches no aconsegueix trobar estabilitat

Renato Sanches, no té la fama de ser un jugador de vestidor. Des de ben jove va explotar al Benfica oferint un excels nivell, fins al punt que va ser guardonat com a Golden Boy. L'any següent va fitxar pel Bayern de Munic, però allà no va trobar mai el seu lloc i se'n va anar traspassat després de quatre temporades, on no va brillar al nivell esperat. El lusità va recalar al Lille on va tornar a mostrar el que tots esperaven d'ell, fins al punt que el PSG el va fitxar la temporada passada.

Tot i això, amb l'arribada de Luis Enrique, el lusità es va veure obligat a sortir del club. L'asturià no volia al jugador i la Roma es va interessar en la cessió. Atès que el préstec no està sent productiu per a les dues parts, s'especula que el jugador pot tornar al PSG per recalar cedit al FC Barcelona.