Xavi Hernández en primer pla mossegant-se els llavis amb Eric García al fons traient la llengua pensatiu
FUTBOL

Espectacular pal d'Eric Garcia a Xavi Hernández: La traïció veu la llum

El jugador del Barça cedit al Girona relata com van ser les últimes hores abans d'abandonar Barcelona

Eric Garcia necessitava un any lluny del focus i sembla que s'està retrobant amb si mateix a les files del Girona . Ja lluny de la repercussió mediàtica del FC Barcelona, el del planter ha repassat com van ser les seves últimes hores abans de sortir cedit al conjunt que entrena Míchel . En una xerrada amb Gerard Romero durant el programa ' Jijantes ', el defensa ha revelat la seva ' traïció particular ' a Xavi Hernández.

Durant el mercat d'estiu, Eric Garcia sentia que necessitava jugar per créixer i va veure que, amb la competència existent, sumada a les noves incorporacions, no ho tindria fàcil. El tècnic del Barça, Xavi Hernández, comptava amb ell, però a última hora el va deixar plantat .

“Fins dijous no me n'anaria i divendres la cosa va canviar. Vaig parlar amb el míster, vaig decidir quedar-nos i divendres vaig sortir”, va apuntar Eric García durant la xerrada a Twitch .

Ofertes per sortir del FC Barcelona

El central de Granollers va tenir diverses ofertes per sortir cedit, però “tenia molt clar que el Girona era la seva única opció”. “Jo he vingut un any, tinc contracte amb el Barça i hi tornaré. El que vaig passar ja es veurà. El que hagi de venir ja vindrà”, va confessar.

El seu nou 'aliat' al vestidor blaugrana

No van coincidir al FC Barcelona, però es coneixen a la perfecció. Eric Garcia manté una gran relació amb Joao Cancelo, una de les flamants incorporacions del club català amb qui va coincidir al Manchester City de Pep Guardiola .

“Em va enviar uns quants missatges. Continuo parlant amb ell, però no l'he pogut veure. Està parlat i tinc un sopar pendent. Parlo molt amb ells , amb Joao, Ferran Torres, Gavi, Pedri, Sergi Roberto... Són amics. Joao té una qualitat increïble. Molt content per ell com a culer i com a amic meu”, va apuntar.

La salut mental i l'estat de forma del tauró Ferran Torres

Eric Garcia va concloure la xerrada recordant la importància de la salut mental . En aquest sentit i en relació al moment de forma de Ferran Torres , va apuntar que “ni abans era un 0 ni ara un 100 ”. “Al final això és així, i per diferents situacions una persona pot estar pitjor o millor. Ha treballat de valent per estar en la situació que està ara”, va recordar.