Ousmane Dembele primer pla cara sorpresa amb escut fc barcelona
FUTBOL

Ousmane Dembélé segueix als seus tretze lluny del FC Barcelona

El davanter no aconsegueix trobar el seu millor nivell i les crítiques comencen a caure sobre ell

Ousmane Dembélé torna a ser al punt de mira, en aquesta ocasió, a causa de l'atenció dels mitjans francesos i les crítiques dels aficionats del seu propi club. Els seus primers mesos a París estan resultant complicats per a l'exjugador del FC Barcelona.

Ousmane Dembélé va disputar un partit amistós amb França davant d'Escòcia, en què va partir com a titular. Tenia l'oportunitat de reivindicar-se i demostrar tots els crítics que s'equivoquen. Tot i això, l''11' no va tenir el seu millor partit i va passar desapercebut. Els mitjans francesos esperaven veure la millor versió de l'extrem, però fins ara només ha estat una ombra d'aquell atacant que solia ser.

Ousmane Dembélé no aconsegueix arrencar des que ha fitxat pel PSG

El fitxatge d'Ousmane Dembélé va ser desitjat per Luis Enrique, que va confiar en el davanter per complementar Kylian Mbappé a la davantera del PSG. Des que va arribar, s'esperava que el francès fos un jugador determinant per a l'equip. Tot i això, no ha aconseguit oferir un bon rendiment. Ha disputat un total de 675 minuts sota les ordres de l'entrenador asturià, però no ha aconseguit fer un gol, tot i que ha aconseguit donar dues assistències.

Ousmane Dembélé ha passat de ser una de les estrelles del FC Barcelona a considerar-se simplement un més a la plantilla del PSG. Tot i tenir molts detractors a la Ciutat Comtal, el seu rendiment en l'última temporada com a culer va canviar l'opinió de molts. Ara, el francès està rebent crítiques dels seus nous aficionats, que esperaven un nivell millor de l'extrem.

Ousmane Dembélé criticat a França

L'Équipe, un diari que segueix l'actualitat del PSG, va qualificar el partit anterior d'Ousmane Dembélé de la manera següent: "Irregular en les accions, mancat de punteria de cara al gol i amb molt poc pes ofensiu". A més, han afegit: "La seva actuació va ser una autèntica decepció. Esperàvem que creés desequilibris, marqués diferències en l'un contra un i fos creatiu".

El rendiment d'Ousmane Dembélé no està a l'altura de les expectatives des que va arribar al PSG. S'esperava que el procés d'adaptació fos breu, atesa la seva familiaritat amb l'idioma, la seva experiència a la Lliga 1 i la presència de diversos companys de selecció a l'equip. Tot i això, el francès no ha aconseguit trobar la seva millor forma i les crítiques sobre el seu joc estan sent severes.