Sergi Roberto amb el fons rosa responent una pregunta

Sergi Roberto també cau lesionat! Què té i quants partits es perdrà

La darrera hora del FC Barcelona passa per l'estat físic del capità

La darrera hora del FC Barcelona té a veure amb Sergi Roberto i la mala sort que acompanya els de Xavi Hernández durant tota la temporada. Per començar, cal recordar que la infermeria culer està completament saturada i compta amb Lewandowski, Koundé, De Jong i Raphinha com a membres de luxe, però ara també se suma el '20'.

Sí, perquè el FC Barcelona acaba d'informar que Sergi Roberto "té una lesió al soli de la cama dreta. És baixa i la seva evolució marcarà la disponibilitat". Sens dubte, una terrible notícia per a Xavi Hernández, que cada vegada té més difícil formar un onze de garanties i El Clásico ja és a tocar.

Sergi Roberto arribarà a El Clásico després de la lesió?

Després de conèixer la lesió de Sergi Roberto, la primera pregunta que ens ve al capdavant és quants partits es perdrà. Al comunicat oficial, el FC Barcelona no sol atrevir-se a marcar els terminis de recuperació, així que per als serveis mèdics del club, la seva tornada dependrà de la seva evolució. No obstant, hi ha diversos antecedents de lesions en aquesta zona i els precedents no són gens favorables.

La informació transmesa pel FC Barcelona no és gaire extensa, però si ens posem en el pitjor dels casos, Sergi Roberto podria estar un mes de baixa per lesió. El trencament del soli comporta repòs durant tres o quatre setmanes, per la qual cosa el capità estaria fora massa temps i no arribaria a El Clásico. Això sí, de moment no està confirmat que tingui un trencament total, així que el temps de baixa dependrà de l'abast de la lesió.

Això sí, el soli necessita una bona recuperació, ja que és una zona molt sensible i pot tornar a patir danys molt fàcilment. En aquest sentit, segur que Sergi Roberto segur que esgota tot el possible per tornar com més aviat millor, però Xavi Hernández i els serveis mèdics haurien de frenar les seves ànsies de jugar. És preferible que ara estigui un mes fora i torni al 100% abans que arrisqui i torni a passar pel mateix.

Sigui com sigui, el que és clar és que Sergi Roberto ho té realment complicat per arribar a El Clásico del proper dia 28 i que la seva lesió és força greu. El FC Barcelona ja ha comunicat que serà baixa i ara només queda esperar. Segur que Xavi Hernández s'està tirant dels pèls ara mateix davant de tants problemes.