Ousmane Dembélé en primer pla amb el Barça de fons
FUTBOL

El Barça guanya el PSG tot i amb el 'fitxatge' sorpresa que s'ha inventat Luis Enrique

Els blaugranes s'han imposat davant els parisencs i han demostrat que tornen a ser dels grans d'Europa


El Barça ha fet una gran primera part, però al segon temps se li ha complicat el matx. Els culers han sabut aguantar molt bé i han començat avançant-se. Malauradament, el PSG ha remuntat ràpidament, però els catalans han aixecat el cap i han aconseguit la victòria.

Per una banda, Robert Lewandowski ha fet un gran partit i ha estat una de les peces clau del partit. D'altra banda, Ousmane Dembélé ha marcat el seu antic equip i ho ha celebrat. Cal recordar que el Barça en va estar pendent durant totes les lesions i ningú no l'ha tractat millor que els culers.

Robert Lewandowski signa un partidàs davant el PSG

Robert Lewandowski ha fet un gran partit i al primer temps, en especial, ha estat determinant. El polonès ha guanyat 8 de 9 duels i ha jugat molt bé d'esquena a la porteria. Ha estat determinant a l'atac del Barça i la seva potencial venda a Aràbia queda cancel·lada definitivament.

El Barça va fitxar Vitor Roque perquè substituís Robert Lewandowski quan fos necessari, però per ara no caldrà. Va arribar una oferta de 50 milions des d'Aràbia, però va ser rebutjada, ja que l'ariet no vol marxar. Avui, ha deixat clar que segueix sent apte a la seva posició i que encara té futbol per a estona.

Robert Lewandowski en primer pla amb un gran somriure envoltat de diamants al fons

El Barça ha plantat cara als parisencs i ha demostrat que és, novament, un dels millors clubs d'Europa. Tot i així, el partit ha estat molt igualat i els dos equips han tingut moments. El pas a la propera fase queda totalment obert i tot es decidirà a la tornada.

Luis Enrique l'encerta amb l'estratègia contra el Barça

D'altra banda, Luis Enrique ha sabut aprofitar molt bé Ousmane Dembélé. El francès ha jugat més a l'interior i ha generat diverses ocasions interessants. Ha marcat i ha celebrat el gol com mai, deixant en mala posició el club que li va facilitar tot.

Ousmane Dembélé ha marcat el seu segon gol de la temporada i és, probablement, per la posició en què ha jugat. Ha jugat a l'interior, cosa que no sol fer; normalment, es col·loca força enganxat a la banda. Hem vist un gran partit i tot es decidirà a l'estadi del Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: