Raphinha mostra el seu enuig

FUTBOL

270 M€ amb només 3 vendes, Raphinha serà el primer a sortir

Joan Laporta espera recaptar una quantitat elevada que li permeti equilibrar el balanç econòmic de l'entitat

La situació econòmica del Barça no millora. Els mals resultats que ha obtingut la plantilla culer en la temporada actual estan condicionant els possibles ingressos que pugui rebre. Vist que els fitxatges que ha realitzat el Barça no han acabat de rendir al nivell esperat, és força probable que el club consideri les seves vendes.

Joan Laporta sembla tenir clar que per a la temporada que ve, la plantilla ha de patir seriosos canvis. Hi ha jugadors que no han fet un pas endavant i el rendiment dels quals s'ha estancat. El Barça necessita equilibrar el balanç econòmic amb urgència i planeja diverses vendes.

L'objectiu del Barça sembla estar clar

Sembla que la prioritat del Barça de cara al pròxim mercat de fitxatges és rebre prop de 300 milions d'euros. Un cop efectuades les sortides, aleshores el president culer realitzarà les noves incorporacions. Però fins que no es produeixin les vendes, sembla impossible que Joan Laporta pugui fer nous fitxatges.

Per arribar a aquesta quantitat, la secretària tècnica culer sembla tenir clar quins són els membres del vestidor culer que han de sortir. Tant Ronald Araújo com Frenkie de Jong i Raphinha semblen ser els elegits. Tots tres actualment tenen un gran valor internacional, per la qual cosa la directiva culer espera rebre grans ofertes per ells.

El Barça espera ingressar com a mínim 270 milions d'euros

La venda de Raphinha sembla la més clara. El brasiler no ha acabat d'oferir un gran rendiment, però, tot i això, hi ha diversos clubs de la Premier League que confien en les seves habilitats. Es rumoreja que el Tottenham sembla estar disposat a oferir prop de 70 milions d'euros per aconseguir l'extrem.

D'altra banda, el neerlandès és un altre dels que podria sortir el pròxim estiu. Frenkie de Jong no ha ofert un gran nivell i la seva continuïtat està en dubte. Atès que el '21' és un dels membres que més alt té el salari de tot el vestidor, la venda generaria un marge econòmic molt important per al Barça. Joan Laporta espera tancar la venda en unes xifres properes als 100 milions d'euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

La venda de Ronald Araújo seria estrictament necessària si el club espera arribar a la xifra de 270 milions d'euros. El Bayern Múnic ja ha mostrat interès en el jugador, però, lluny de les pretensions de Joan Laporta. El president del Barça espera rebre com a mínim 100 milions d'euros en cas de vendre l'uruguaià.

Tot i que cap de les vendes és oficial, són els candidats a deixar el Barça el pròxim estiu. Sent Raphinha el que més a prop aquesta de sortir.