Andreas Christensen mirant al capdavant amb l'escut del Liverpool al fons

FUTBOL

La boja oferta del Liverpool pel fitxatge d'Andreas Christensen, Deco al·lucina

L'equip anglès sembla estar molt interessat a aconseguir la contractació del danès i sembla disposat a fer una gran oferta

Deco té clar que per al pròxim estiu el club necessita fer diverses vendes. La situació econòmica no ha millorat i el Barça ha d'equilibrar el balanç econòmic. Tot i no voler-ho, és força probable que Joan Laporta tema desprendre's de jugadors per obtenir una elevada quantia.

Tant Jules Koundé, Ronald Araújo, Raphinha, Frenkie de Jong i Andreas Christensen són considerats com a transferibles per la directiva. Aquests jugadors actualment tenen un gran mercat internacional, i si es concreten les vendes, el Barça rebria sens dubte una elevada quantia.

El club culer especula obtenir ingressos propers als 200 milions d'euros al pròxim mercat de fitxatges. Tot i això, no vol dir que totes les vendes dels jugadors esmentats s'hagin de produir.

El futur d'Andreas Christensen, a l'aire

Un dels candidats més ferms a sortir és Andreas Christensen. L'arribada del danès es va produir a cost zero, per la qual cosa, si es fes la venda, tots els ingressos que rebi el club serien nets. Joan Laporta, conscient d'això, sap que la venda del defensor ha de ser una de les prioritats.

Precisament, des d'Anglaterra, informen que el Liverpool estaria interessat a aconseguir els serveis d'Andreas Christensen. Els anglesos actualment tenen problemes per trobar-li un acompanyant a Virgil van Dijk i sembla que han pensat en el danès per reforçar la seva plantilla. El gran rendiment ofert pel jugador tant a la Premier League com amb el Barça fa pensar a la directiva 'xarxa' que Christensen pot ser un gran company per al neerlandès.

El Liverpool s'interessa a Andreas Christensen

Andreas Christensen, actualment, no té un rol definit a la plantilla del Barça. Si el Liverpool us proposa la possibilitat de ser titular, el jugador podria meditar seriosament l'oferta.

Tot i que el danès es troba a gust a la ciutat comtal, podria posar rumb de nou a la Premier League. L'estiu passat, tant el Manchester United com el Newcastle hi van mostrar interès, malgrat això, en aquell moment ni Joan Laporta ni Xavi Hernández valoraven la seva sortida.

Tot i això, la situació ara ha canviat i la irrupció de Pau Cubarsí ha modificat els plans de la directiva, provocant que Andreas Christensen sigui declarat com a transferible. Sembla que el Barça està disposat a escoltar ofertes i des d'Anglaterra especulen que els reds podrien arribar a oferir fins a 50 milions d'euros per aconseguir els drets del defensor.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Reproduir una venda per aquestes quantitats es podria catalogar com una magnífica operació de Joan Laporta, havent deixat un gran rendiment al Barça i a més una elevada quantia a les arques per a fitxatges.