Deco envoltat de bitllets d'euro

FUTBOL

40 M€ no són suficients, el primer fitxatge de Deco per al Barça ha estat rebutjat

El portuguès sembla tenir clar quina ha de ser la primera incorporació per al curs que ve, però la primera oferta ha estat rebutjada

El Barça necessita urgentment reforçar la posició del pivot. En aquest moment, Xavi Hernández està optant per alinear Andreas Christensen en aquesta posició, ja que les altres alternatives que ha provat no han arribat al nivell esperat. Al començament de la temporada, Oriol Romeu era el principal candidat per ocupar aquest lloc.

Tot i això, el català ha estat perdent protagonisme a mesura que han avançat els mesos. Oriol Romeu va començar la temporada deixant molt bones sensacions, tant a la pretemporada com a les primeres jornades. Tanmateix, algunes males actuacions han provocat que Xavi Hernández deixi de confiar en ell i que els seus minuts s'hagin reduït dràsticament.

Amadou Onana a la llista de preferències de Deco

Les darreres setmanes, la contribució d'Oriol Romeu a l'equip ha estat pràcticament nul·la. S'espera que el català abandoni la disciplina culer aquest estiu que ve, i la directiva té com a prioritat la incorporació d'un pivot d'alt nivell. Durant diversos mesos s'han rumorejat diferents candidats, sent els millor posicionats Joshua Kimmich i Martín Zubimendi.

Ara bé, el jugador que agrada molt a Deco és Amadou Onana. Aquest pivot senegalès amb passaport belga és del gust del director esportiu, tant per les seves qualitats físiques com per la seva adaptació al joc posicional. El jugador de l'Everton destaca especialment a l'apartat defensiu, però, malgrat la seva corpulència i envergadura, demostra ser molt tècnic amb la pilota als peus.

L'Everton rebutja la primera proposta del Barça

La directiva de Joan Laporta i Deco són conscients de les limitacions econòmiques del club. Per aquest motiu, segons ha informat el diari SPORT, el Barça hauria presentat una oferta de 40 milions d'euros a l'Everton per aconseguir els serveis d'Amadou Onana. Tot i això, l'equip de Liverpool sembla haver rebutjat la primera oferta del club culer.

Aquesta temporada, Amadou Onana ha elevat el seu nivell i, amb això, el seu valor. L'Everton, conscient de l'alt potencial del belga, espera rebre ofertes superiors a les del Barça. Des d'Anglaterra apunten que tant el Manchester United com l'Arsenal també estarien interessats en el centrecampista. Aquests equips, que tenen un poder econòmic més elevat que el Barça, estarien disposats a assolir els 60 milions d'euros que demana l'Everton.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Deco estaria segur que Amadou Onana és el jugador que necessita el Barça per a la línia medul·lar. Si es produeixen diverses sortides a l'equip culer, és probable que la junta directiva pugui augmentar la seva oferta. No obstant això, sembla complicat que el club català pugui competir amb el Manchester United o l'Arsenal en l'aspecte econòmic.