Joan Laporta en primer pla amb l'escut de l'Inter de Milà
FUTBOL

L'Inter de Milà esgota les seves opcions: Adeu Barça, fitxatge de 12 milions en camí

Els italians avancen els culers i els roben un dels seus fitxatges estrella

El Barça no passa per un bon moment econòmic i totes les inversions han de ser encertades. Fa mesos que Joan Laporta i Deco estudien totes les opcions de mercat i no volen deixar passar les millors. La intenció dels culers és intentar fitxar a cost 0 o a un de molt baix.

Joan Laporta va afirmar a El podcast del Presidente que no hi hauria grans fitxatges aquest estiu, només algun reforç. Un d'aquests reforços que hauria servit per ser més perillosos a la davantera ja és gairebé impossible. L'Inter de Milà s'ha posat primer a la cua i és difícil que el Barça l'avanci.

L'Inter de Milà venç el Barça

L'Inter de Milà és un equip històric i dels més coneguts d'Itàlia, cosa que fa que molts jugadors hi vulguin jugar. Aquest podria ser el cas d'un conegut jugador de l'AS Roma, que no ha tancat la porta a un canvi d'aires per a la temporada que ve. A més, la ridícula clàusula de 12 milions d'euros fa que sigui molt fàcil incorporar-lo.

Precisament per la seva ridícula clàusula, el Barça fa un temps que pensa a incorporar Paulo Dybala, el crac argentí i recent campió del món. Encara que l'atacant té contracte fins a 2025 i se sent còmode a l'equip de la capital italiana, tot podria canviar.

Imatge de Paulo Dybala celebrant un gol amb la samarreta de l'AS Roma

Les seves paraules van ser: "Soc a Itàlia des de fa gairebé 12 anys i estic vivint un moment increïble. És difícil per a mi veure'm lluny d'Itàlia perquè aquí m'he convertit en un home. Itàlia ho té tot per a mi. Seria difícil anar-me'n, però, òbviament, també hi ha la curiositat de saber com podria jugar en altres lligues".

Paulo Dybala s'allunya del Barça

Malgrat que Paulo Dybala va deixar caure l'opció de marxar del seu país de residència actual, sembla que es quedarà. La clàusula de 12 milions (vigent fins al 31 de juliol) fa que qualsevol equip gran pugui sumar-lo a les seves files. El Nàpols, el Fenerbahçe, el Barça, l'Inter de Milà i altres equips de l'Aràbia Saudita són alguns dels interessats en els seus serveis.

Paulo Dybala no ha estat gaire regular aquesta temporada per culpa de les lesions. Així i tot, ha registrat 16 gols i 10 assistències en 39 partits. Segons Tuttosport, Marotta, l'actual president i director esportiu de l'Inter de Milà, intentarà fitxar-lo al pròxim mercat, deixant sense opcions el Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: