Un jove futbolista amb una samarreta vermella fa un gest amb la mà mentre un home gran amb vestit i corbata somriu i aplaudeix al fons.
FUTBOL

Nico Williams ja hauria decidit el seu futur i Joan Laporta ho sap: hi ha una foto

El davanter ha sonat molt a l'entorn del Barça, però ara ja hi ha proves

Nico Williams ha estat, molt probablement, el fitxatge que més s'ha comentat als despatxos del Barça. Se sap que hi va haver una reunió la setmana passada entre el seu agent, Félix Tainta, i Joan Laporta. A més a més, fa uns dies, el president va admetre públicament que es podia permetre un fitxatge com el seu.

A això, Joan Laporta va afegir que és un jugador que li agrada molt, paraules que van il·lusionar els culers. L'extrem ha signat una gran temporada i ha fet que molts dels grans s'interessin en el seu fitxatge. Ara, una foto reforça, de manera definitiva, la premissa de que Nico Williams arribarà al Barça aquest mateix estiu.

Nico Williams té clar el futur

Nico Williams és un extrem espectacular, amb molt desbordament, velocitat i una increïble facilitat per donar assistències. Els números que ha fet aquesta temporada reforcen el que hem dit anteriorment: 8 gols i 19 assistències en 37 partits. També cal destacar que el seu olfacte golejador i punteria han millorat, factors que el fan encara més complet com a futbolista.

Fa una hora, l'Athletic Club ha anunciat la seva nova equipació i Nico Williams no surt a l'anunci. Això no és normal si l'extrem roman a l'entitat basca, ja que és una de les cares més visibles i que ven més. De fet, a la presentació figuren Iñaki Williams, el seu germà, i Unai Simón, que també són protagonistes al club.

Quatre jugadors de futbol de l'Athletic Club posen amb l'uniforme de l'equip davant d'un fons vermell amb línies negres.

La reunió entre Joan Laporta i l'agent de Nico Williams va ser fructífera i van arribar a un principi d'acord. Segons sembla, només queda esperar l'aprovat de les altes esferes de LaLiga, que estan estudiant les finances del Barça. Javier Tebas, president de la competició, va afirmar que és molt probable que els culers tinguin un mercat de fitxatges normal.

Nico Williams s'allunya de l'Athletic Club i Joan Laporta l'acosta al Barça

Nico Williams està signant una gran Eurocopa, sent un dels millors de l'Absoluta i liderant, juntament amb Lamine Yamal, l'atac d'Espanya. Té molt bona relació amb el culer i s'entenen a la perfecció dins i fora dels terrenys de joc. És més que probable que el del Barça hagi jugat un gran paper en el seu potencial fitxatge.

Joan Laporta vol tancar Nico Williams malgrat que Deco prefereix Luis Díaz, atacant del Liverpool. La veritat és que el del club basc és molt més jove i compta amb millors números, així que seria més lògic incorporar-lo a ell. Tot i que sempre hi pot haver un gir dramàtic, el més probable és que el menor dels Williams firmi amb el Barça aviat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: