Muntatge escut newcastle amb Florentino Pérez

El Newcastle ofereix 20M€ al Reial Madrid per reemplaçar Sandro Tonali

La possible sanció del jugador italià fa que el club anglès es vegi obligat a cercar alternatives

El Newcastle s'ha vist perjudicat per culpa de Tonali. El jugador és investigat per suposades fer apostes en partits on el que ell estava jugant. Tot i que l'italià és investigat quan ell encara era jugador de l'AC Milan, la sanció l'hauria de complir el seu equip actual.

La possible baixa de l'italià podria fer molt de mal a les aspiracions de la plantilla anglesa. I és per això que el Newcastle podria estar pendent de reforçar la seva plantilla de cara al proper mercat hivernal. Per suplir la baixa de l'italià, la directiva s'ha fixat en un centrecampista del Reial Madrid, Dani Ceballos.

Dani Ceballos no aconsegueix continuïtat en aquest inici de temporada

Dani Ceballos amb prou feines està tenint regularitat en aquest inici de temporada. Carlo Ancelotti amb prou feines està donant oportunitats al jugador d'Utrera perquè té moltes alteratives a la zona medul·lar. Fins ara, el sevillà només ha pogut disputar 73 minuts sobre el terreny de joc.

Dani Ceballos és cert que va patir una lesió a l'inici de la temporada i que això li va impossibilitar la possibilitat de fer la pretemporada amb la resta dels seus companys. La seva inactivitat les primeres setmanes van ser crucials per definir-ne el rol. El madridista ha tornat a caure lesionat, i per això la seva continuïtat es torna a veure afectada. El sevillà ha expressat el seu desig de triomfar al Reial Madrid en repetides ocasions, malgrat això, no està aconseguint tenir un positiu impacte a la plantilla.

Dani Ceballos pot ser temptat pel Newcastle

Dani Ceballos, davant les constants lesions que pateix i el possible interès del Newcastle, el Reial Madrid podria veure amb bons ulls una possible venda. Es rumoreja que els anglesos podrien presentar una oferta propera als 20 milions d'euros perquè el sevillà canviï d'equip. L'utrerà, conscient que el seu rol amb Carlo Ancelotti s'ha vist disminuït respecte a la temporada passada, també podria estar interessat a fer un canvi d'aires.

Dani Ceballos amb prou feines està tenint els minuts que ell hauria desitjat tenir i deixar el Reial Madrid el podria beneficiar per seguir progressant a la seva carrera futbolística. Isco n'és un exemple, però el malagueny va trigar a abandonar el conjunt blanc.

La baixa de l'italià pot afectar seriosament el Newcastle i de confirmar-se la seva sanció, és probable que es vegin obligats a reforçar la plantilla. Dani Ceballos podria ser una opció i si presenten una oferta propera als 20 milions d'euros podrien endur-se el jugador, en cas que vulgui abandonar el Reial Madrid.