Andreas Christensen en primer pla amb Pau Cubarsí al fons subjectant la samarreta

FUTBOL

Miracle per a Andreas Christensen, 2 grans de la Premier volen fitxar Pau Cubarsí

Els rumors referents a la sortida del central danès han tornat a sorgir igual que s'han iniciat els del jove del planter

Tant Deco com Joan Laporta planegen una revolució de cara a la temporada que ve. Els resultats obtinguts per la plantilla no han estat positius, cosa que ha portat la directiva a voler desprendre's de diversos actius.

La situació econòmica que travessa el club no ha millorat. Atès que les expectatives marcades no s'han complert, la directiva no té cap altra alternativa que vendre diversos jugadors per poder equilibrar el balanç econòmic. Des de fa diverses setmanes es rumoreja que hi ha diversos clubs interessats en jugadors blaugranes.

La directiva culer pensa a desprendre's d'un defensor

La irrupció de Pau Cubarsí ha portat la junta directiva a valorar la venda de diversos defensors. El rendiment ofert tant per Ronald Araujo, com Andreas Christensen i Jules Koundé no ha estat l'esperat. Al principi, ni Joan Laporta ni Deco volen desprendre's, però semblen estar disposats a escoltar ofertes.

Pau Cubarsí, en pocs partits, s'ha consolidat com un jove defensa prometedor. El català s'ha guanyat la confiança de Xavi Hernández, que l'ha alineat diverses vegades com a titular. Els aficionats culers estan molt contents amb la seva irrupció i esperen que romangui molts anys al club.

Tot i això, el gran nivell mostrat i la seva ràpida adaptació a l'elit professional han despertat l'interès de diversos clubs de la Premier League. Es diu que tant el Chelsea com el Manchester United han preguntat per ell al seu entorn i el seu fitxatge es podria fer realitat aquest mateix estiu, abans que exploti definitivament.

Pau Cubarsí pot fer que Andreas Christensen es mantingui a la disciplina culer

Atès que el seu ascens a l'elit ha estat molt ràpid, el Barça no ha tingut temps a augmentar la clàusula de rescissió. Això ha fet que tant el Chelsea com el Manchester United estiguin disposats a pagar-la. Es rumoreja que aquesta clàusula és de només 10 milions d'euros, una ganga per als colossos de la Premier League.

Tot i això, de moment, Pau Cubarsí només pensa a mantenir-se en la disciplina culer. Tot i haver rebut ofertes l'estiu passat, ell va insistir que volia quedar-se i esperar la seva oportunitat.

En cas que es produeixi la marxa, Andreas Christensen seria el gran beneficiat. El danès és un dels candidats a sortir al pròxim mercat, però la partida de Pau Cubarsí provocaria que la seva presència fos requerida.