Mikel Arteta en primer pla amb un escut del FC Barcelona al seu costat
FUTBOL

Mikel Arteta frustra els somnis del Barça amb un fitxatge de 60 M€

El tècnic espanyol sembla que té en els seus plans la incorporació d'un jugador que ha desitjat el club culer

L'Arsenal està buscant fer diverses incorporacions estratègiques al proper mercat de fitxatges per enfortir la seva plantilla i competir de tu a tu amb el Manchester City. Després d'una magnífica temporada, el conjunt londinenc s'ha consolidat novament a la part alta de la taula classificatòria i ha assegurat la seva participació a la propera Champions League. Mikel Arteta és el líder del projecte i la seva feina està sent excel·lent.

L'Arsenal ha complert els objectius establerts per a aquesta temporada, cosa que ha generat un optimisme renovat entre els aficionats i la directiva. Amb l'expectativa de fer una elevada inversió per millorar la plantilla, sembla que el club londinenc té un pressupost considerable per incorporar jugadors diferencials que elevin el nivell de l'equip.

Mikel Arteta aplaudeix amb una samarreta de color negre

Martín Zubimendi, al radar de l'Arsenal

Un dels noms que més ha ressonat a la premsa espanyola és el de Martín Zubimendi. El pivot de la Reial Societat ha despertat l'interès de Mikel Arteta, que el considera una peça clau per enfortir el centre del camp de l'Arsenal. L'espanyol veu el basc com el complement perfecte per a Declan Rice, creant una dupla que podria dominar el mig camp tant a la Premier League com a la Champions League.

La Reial Societat, encara que no està interessada a desprendre's de Martín Zubimendi, es podria veure obligada a negociar si l'Arsenal decideix pagar la clàusula de rescissió. Mikel Arteta sap que està fixada en 60 milions d'euros i, encara que la suma és elevada, és assequible per al conjunt anglès.

El Barça, lluny de concretar el fitxatge de Martín Zubimendi

Si es concreta l'operació, el Barça perdria l'oportunitat de fer-se amb els serveis del talentós migcampista espanyol. El club culer ha mostrat un elevat interès en Martín Zubimendi des de fa uns quants mesos. Tot i això, la situació econòmica del club català limita les possibilitats de Joan Laporta per realitzar fitxatges d'alt cost.

Davant aquest panorama, el Barça ha posat la seva atenció en un altre jugador de la Reial Societat: Mikel Merino. La directiva culer considera que el navarrès podria ser una opció més accessible econòmicament i un reforç important per a la seva línia medul·lar.

Per a l'Arsenal, la propera finestra de transferències serà crucial. Amb l'ambició de competir a tots els fronts i mantenir l'impuls positiu d'aquesta temporada, la incorporació de Martín Zubimendi podria ser un pas significatiu cap a l'èxit. Mentrestant, el Barça haurà de seguir ajustant les seves estratègies al mercat, buscant alternatives que s'adaptin a les restriccions financeres.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: