Mikel Arteta amb un somriure al costat d'Íñigo Martínez
FUTBOL

Mikel Arteta aclareix el camí d'Íñigo Martínez al Barça gràcies a un fitxatge

El defensor podria salvar-se pels pèls si els anglesos li faciliten la vida

Mikel Arteta està tancant una gran temporada amb l'Arsenal i no ha guanyat la Premier League per molt poc. Així i tot, necessita reforços de qualitat per a la temporada que ve i un culer està al seu radar des de fa setmanes. El jugador en qüestió no ha tingut protagonisme al Barça i la sortida és molt factible.

Íñigo Martínez, per contra, sí que té un paper rellevant a la plantilla de Xavi Hernández. Malgrat que no és protagonista, serveix per fer rotacions i ajuda sempre que cal. Ara, se salvaria i es quedaria al Barça si l'Arsenal s'emporta el seu competidor.

Mikel Arteta podria anar a buscar un jugador top del Barça

Íñigo Martínez encara té un any de contracte i s'ha especulat molt sobre el seu futur darrerament. El seu valor de mercat és de 6 milions, per la qual cosa la seva venda tampoc aportaria gaire benefici al Barça. Ara bé, alliberar-lo aniria bé per deixar un forat a la plantilla i és una opció real per al pròxim mercat de fitxatges.

Mikel Arteta s'ha fixat en Chadi Riad, jugador del Barça que actualment està cedit al Reial Betis. Ha jugat un total de 30 partits aquesta temporada, que és un clar indicador que les coses li van bé. Els sevillans estan molt contents amb ell i també volen pagar la clàusula de rescissió, ja que és el millor central de la Lliga en percentatge de duels defensius guanyats.

Chadi Riad en primer pla

Si el Betis el vol la temporada que ve, hauria de pagar 3,5 milions d'euros; quantitat més que raonable. És possible que en aquesta batalla entre Mikel Arteta, que també s'ha fixat en el defensor. És un central de garanties i qualsevol entitat voldria incorporar-lo a les files si tenen la possibilitat.

Íñigo Martínez, salvat per la campana

Si finalment Chadi Riad torna al Barça, és possible que Íñigo Martínez quedi fora. L'actual cedit té molt de nivell i podria ser un gran reforç de cara a la temporada que ve. Això generaria dubtes al Barça i el basc és força més gran, de manera que té més números d'anar-se'n.

Mikel Arteta és la competència del Reial Betis i és possible que els l'intenti arrabassar. El Barça, en principi, està disposat a vendre'l, així que tot és parlar-ho. Encara no hi ha res segur, però durant els pròxims mesos en sabrem més sobre el tema.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: