Mikel Arteta amb mig somriure davant una imatge del Camp Nou
FUTBOL

Mikel Arteta passa de Raphinha, però treu un fitxatge de 65 milions al Barça

L'equip anglès sembla haver baixat de la llista de prioritats al culer, que ha estat avançat per un jove prometedor

El Barça s'enfronta a una temporada crucial en termes econòmics. La necessitat de generar ingressos el pròxim estiu és imperativa per equilibrar el balanç financer de l'entitat i poder fer les incorporacions necessàries que permetin mantenir la competitivitat de l'equip.

Amb la mirada posada als fitxatges, el Barça ha estat considerant la venda d'alguns dels seus actius més valuosos, entre els quals hi ha Raphinha, que ha despertat l'interès de diversos clubs europeus. En aquest context, l'Arsenal de Mikel Arteta ha estat un dels equips que ha mostrat interès a l'extrem brasiler.

El conjunt gunner ha tingut una temporada excel·lent, consolidant-se com el gran rival del Manchester City a la Premier League. Sota la direcció de l'espanyol, l'Arsenal ha lluitat braç a braç amb els citizens pel títol de lliga. A més, han tingut un bon exercici a la Champions League, aconseguint els quarts de final i demostrant que poden competir al més alt nivell europeu.

Mikel Arteta passa de Raphinha

Per mantenir i millorar la seva plantilla, la directiva de l'Arsenal té la intenció de fer diverses incorporacions al pròxim mercat de fitxatges. Un dels objectius és reforçar la línia ofensiva amb un extrem d'alt nivell, i diversos rumors havien situat Raphinha al punt de mira del club londinenc. Tot i això, les últimes informacions procedents d'Anglaterra indiquen que l'Arsenal ha canviat de semblar.

Segons fonts properes al club, Raphinha ja no és una prioritat a la llista de fitxatges de l'Arsenal. En canvi, l'objectiu número u de l'equip sembla que és Benjamin Sesko, l'actual davanter de l'RB Leipzig. L'eslovè ha atret l'atenció de diversos clubs d'elit a Europa. El seu perfil encaixa amb les necessitats de l'Arsenal, que busca un davanter jove i prometedor per complementar la plantilla.

Benjamin Sesko avança Raphinha

La decisió de l'Arsenal d'enfocar els esforços a Benjamin Sesko podria tenir implicacions significatives per al Barça. La venda de Raphinha era una de les opcions per generar ingressos substancials, i l'interès de l'Arsenal representava una oportunitat viable per al club català. Amb l'Arsenal fora de l'equació, el Barça haurà de buscar altres possibles compradors per al brasiler o considerar alternatives al mercat de fitxatges.

Les pròximes setmanes seran crucials per a tots dos clubs, ja que el mercat de fitxatges es perfila com un escenari ple de moviments estratègics i decisions clau.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: