Xabi Alonso seriós

FUTBOL

Xabi Alonso vol endur-se a Múnic o Liverpool al fitxatge que més agrada al Barça

El tècnic donostiarra sembla tenir clara quina és la seva petició en cas de signar per un nou club el pròxim estiu

Xabi Alonso és un dels entrenadors més ben valorats internacionalment actualment. Des de la seva arribada al Bayer Leverkusen, l'equip alemany ha mostrat un nivell futbolístic molt elevat i s'ha posicionat com un dels millors equips de tot Europa.

Xabi Alonso ha aconseguit potenciar la plantilla alemanya de manera que es perfilen com a clars candidats per aconseguir la Bundesliga. Si finalment aconsegueix el títol nacional, posaria fi a una ratxa de més de 10 anys en què el Bayer de Múnic ha estat el clar dominador a Alemanya.

El valor de Xabi Alonso augmenta

L'arribada del tècnic espanyol a l'equip germànic ha estat molt positiva. Xabi Alonso ha revalorat notablement la plantilla del Bayer Leverkusen. Pràcticament tots els jugadors de l'equip alemany han millorat des de l'arribada del donostiarra.

L'excel·lent feina que està fent Xavi Alonso al capdavant de la banqueta del Bayer Leverkusen ha despertat l'interès de diversos clubs europeus que busquen entrenador per a la temporada que ve. Des de fa uns quants mesos s'ha rumorejat que tant el Liverpool com el Bayer de Múnic estarien disposats a oferir-li un contracte.

Tant la sortida de Jürgen Klopp del Liverpool com la de Thomas Tuchel del Bayer de Múnic són fets confirmats. Xabi Alonso ha passat per la dinàmica dels dos clubs i s'espera que conegui les exigències que demanen. Tot i que el tècnic espanyol sembla estar centrat en el dia a dia amb el Bayer Leverkusen.

Xabi Alonso demana el fitxatge de Florian Wirtz

Tanmateix, això no ha impedit la creació de rumors sobre la possible nova destinació. Diversos mitjans alemanys han informat que Xabi Alonso, en cas d'abandonar el Bayer Leverkusen, demanaria a la nova directiva la incorporació de Florian Wirtz.

El jugador alemany és un dels pilars de l'equip de Xabi Alonso, i el donostiarra hauria sol·licitat incorporar-lo com un dels requisits per fitxar pel nou club. Florian Wirtz és un jugador que agrada molt a la directiva del Barça, però atesa la difícil situació econòmica que travessa l'entitat, el club no podria competir pel seu fitxatge.

Florian Wirtz a l'actual temporada acumula un total de 2209 minuts en què ha anotat 8 gols i ha repartit 16 assistències.