Javi Guerra amb l'escut del Barça de fons
FUTBOL

El fitxatge de Javi Guerra pel Barça té truc i es cuina durant l'Eurocopa

El migcampista està molt sol·licitat i el seu club demana molt a canvi, però pot passar

El FC Barcelona està explorant diverses estratègies per reforçar la seva plantilla i Javi Guerra del València CF ha emergit com un objectiu principal. El prometedor centrecampista ha captat l'atenció dels catalans a causa del seu rendiment excel·lent la darrera temporada. Ha destacat al centre del camp, mostrant unes habilitats tècniques i visió de joc que el converteixen en un jugador ideal per als catalans.

La seva capacitat per controlar el ritme del partit l'ha fet un objectiu atractiu per a molts clubs, però el Barça hi està especialment interessat. El FC Barcelona, sota la direcció de Hansi Flick, està buscant talents joves que puguin integrar-se al sistema i aportar frescor a l'equip. Però els de Mestalla no ho posaran fàcil, volen un culer i ofereixen molt poc.

Javi Guerra és l'objectiu

Javi Guerra encaixa perfectament al perfil que busca el Barça, però té una clàusula de 100 milions d'euros. El Barça veu en l'espanyol un jugador que pot contribuir significativament a la reestructuració de l'equip. El València ha demanat un jugador del Barça, però no pot pagar els 40 "quilos" que demanen per ell.

Javi Guerra durant un partit amb el Valencia CF fent una passada

El Barça està considerant la inclusió de Ferran Torres a l'acord per Javi Guerra, però si fiquen l'ex del City, també demanaran diversos milions. "El tauró", que ha tingut un protagonisme limitat al Barça, podria tornar al seu antic club, el València. Aquesta estratègia podria beneficiar les dues parts: el Barça asseguraria el fitxatge de Javi Guerra mentre que el València reforçaria el seu atac amb Ferran Torres.

El Barça ha identificat Javi Guerra com una peça clau en el pla de reforç. Amb el seu talent i el seu potencial, podria ser una incorporació valuosa per al centre del camp del Barça. El València és conscient de l'interès dels culers per Javi Guerra i buscarà obtenir un tracte que involucri Ferran Torres.

Ferran Torres amb la cara suada i trista mirant a l'estesa

Ferran Torres pot entrar a l'operació

Ferran Torres ha lluitat per trobar el seu lloc al Barça, però el seu retorn al València li podria oferir l'oportunitat de revitalitzar la seva carrera. Per a Joan Laporta, aquesta operació ajudaria a gestionar millor els seus recursos financers i obtenir un jugador jove amb gran potencial, com és Javi Guerra. Les negociacions estan en curs i la propera finestra de transferències serà decisiva per al futur daquests jugadors.

El Barça està decidit a fitxar Javi Guerra i el veu una peça clau per al futur de l'equip. Depèn del paper que exerceixi Ferran Torres a l'Eurocopa, el Barça pot prendre una decisió. Aviat sabrem què passa amb el culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: