muntatge escut fc barcelona marc guiu

Marc Guiu vol jugar a LaLiga, però el seu futur depèn d'un fitxatge del Barça

Potser no hi ha lloc per a tots a Barcelona

Marc Guiu és un jugador de gairebé 18 anys que juga al FC Barcelona i que s'ha fet conegut recentment. Fa poc que Xavi Hernández el va fer debutar, i en menys d'un minut ja havia marcat. La jugada de Marc i el seu nom van fer la volta al món en uns pocs minuts: va entrar a la primera divisió trepitjant fort.

Tot i el seu gran inici, és difícil saber si tindrà moltes més oportunitats al primer equip, i fins i tot és possible que no passi del filial. Per desgràcia per a Marc Guiu, el club està pendent de l'arribada de Vitor Roque, que juga a la mateixa posició. Si arriba en els propers mesos, és força possible que es quedi amb la posició i el del planter quedi condemnat.

Marc Guiu amb la samarreta del FC Barcelona i un trofeu al costat
Marc Guiu mereix jugar | @marcguiu9, Getty Images

Mereix Marc Guiu més minuts?

Tot i haver tingut un gran debut, no podem oblidar que Marc Guiu no es del primer equip. La seva carrera futbolística acaba de començar i encara ha de treballar dur per aconseguir els seus objectius.

Ell és un dels pocs afortunats que pot jugar al Barça tan jove, així que opcions no n'hi falten, i menys ara que s'ha donat a conèixer. Si arriba Vitor Roque, Lewandowski ja tindrà l'ajuda que necessita i el jugador del planter tindrà poques opcions. No sabem què passa pel cap de Marc Guiu, de manera que el seu futur és incert: serà capaç d'esperar?

Amb la selecció també està a un gran nivell, així que si decideix sortir del FC Barcelona, no li faltaran ofertes. Tot i que encara no es pot afirmar res, ja que el jugador no ha dit que vulgui marxar del club. Però si el que té al cap és tenir protagonisme, és probable que no el trobi a Barcelona amb els dos jugadors que hi haurà a la davantera.

La davantera estarà en bones mans

Lewandowski no ha començat de la manera que s'esperava i no està rendint com ho hauria de fer. Això deixa la porta mig oberta a Marc Guiu, que podria jugar amb Vitor Roque si el polonès acaba sortint. Però ara com ara la cosa no és així, i el més possible és que Vitor Roque sigui el suport del veterà.

Si Marc Giu vol quedar-se al FC Barcelona, segur que al filial no li faltarà lloc, així que pot esperar. Segurament sigui la millor decisió que es pot prendre i així ho confirma el cas de Xavi Simons. Passo de ser una futura promesa culer a un jugador més, i tot per diners.