Robert Lewandowski amb Joan Laporta amb un micròfon sobre un fons blau

Robert Lewandowski es prepara per a l'arribada d'un fitxatge: Joan Laporta accelera

El davanter polonès pot veure com els minuts es poden veure reduïts

Robert Lewandowski no està fent un bon inici de temporada i davant d'això, les critiques sobre el jugador polonès augmenten. Tot i que s'esperava que el davanter tornés a les xifres golejadores de l'inici de la campanya anterior, de moment no està sent així. Xavi Hernández, que considerava el jugador una peça fonamental en el seu esquema, sembla que ha deixat de confiar en el jugador veterà.

Davant el mal rendiment que està oferint Robert Lewandowski, sembla que Xavi Hernández ja està pensant a poder incorporar Vitor Roque com més aviat millor. I és que la línia ofensiva del FC Barcelona ha patit moltes baixes i les absències han causat falles a l'equip. S'esperava que el davanter polonès fes un pas endavant, però això no s'ha produït i el cos tècnic ja no ho valora de la mateixa manera.

Xavi Hernández exigeix l'arribada de Vitor Roque

Davant el mal moment que travessa la plantilla del FC Barcelona, els davanters de l'equip culer amb prou feines estan tenint oportunitats de gol i, per tant, les seves xifres numèriques estan sent molt baixes. És per això que Xavi Hernández sembla haver demandat la junta directiva, la prioritat d'incorporar Vitor Roque. És cert que la zona medul·lar de l'equip culer necessita ser reforçada, però de moment el cos tècnic té clar quines són les seves preferències.

Xavi Hernández necessita la incorporació d'un jugador que només pugui generar ocasions per ell i, per tant, gols. Vitor Roque és aquest tipus de jugador que malgrat tenir poc impacte en el joc, pot aportar i sumar registres numèrics. L'arribada reforçaria la línia ofensiva, que per moments està en mínims d'anotació.

Amb Vitor Roque a l'equip, Robert Lewandowski veurà disminuïts els minuts

Davant les necessitats de reforçar la plantilla, Joan Laporta haurà de fer malabars per poder quadrar els comptes i poder acontentar Xavi Hernández. La mala situació econòmica que afronta el club complica el fet de poder incorporar Vitor Roque. Perquè el brasiler pugui arribar al gener, la junta directiva haurà de prioritzar l'ordre d'incorporacions.

Xavi Hernández té clar que Vítor Roque hi ha d'arribar si o sí. Davant d'això, al voltant de Robert Lewandowski creix la preocupació que el davanter polonès pugui veure com els seus minuts es veuen disminuïts. El mal moment que travessa el jugador com la plantilla ha generat molts dubtes entre els aficionats, que demanen l'arribada del jove brasiler.