Florentino Pérez al costat de l'escut del Manchester United
FUTBOL

El Manchester United, rival de Florentino Pérez en un fitxatge de 60 M€

Els diables vermells segueixen apostant per renovar la seva defensa i posen el focus al favorit del Reial Madrid

El mercat de fitxatges s'escalfa amb la pugna entre el Reial Madrid i el Manchester United per un dels defenses més cotitzats. El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, i la directiva anglesa estan disposats a fer grans esforços per assegurar la incorporació del jugador.

Per ara, només eren a l'equació el Reial Madrid i el PSG. Amb la incorporació del Manchester United, tot apunta que seran més àrdues les negociacions per a Florentino Pérez. Tot i així, la prioritat del jugador segueix sent vestir de blanc.

El Manchester United també aposta per Leny Yoro

Leny Yoro ha demostrat ser un dels defensors més prometedors de la Lliga 1. El seu exercici al LOSC Lille amb només 18 anys ha captat l'atenció de grans clubs europeus. El defensa té molt potencial a la rereguarda, destacant per la seva solidesa defensiva i la seva capacitat per llegir el joc.

Leny Yoro barallant per un esfèric amb Kylian Mbappé

Leny Yoro va formar part de la tercera defensa menys golejada de la lliga francesa, només superada pel PSG i l'OGC Niça. Amb una estatura imponent i una habilitat tècnica notable, ha estat crucial per al seu equip a la darrera temporada.

Ara, el Manchester United està buscant una alternativa a Raphaël Varane, ja que ha anunciat la seva marxa aquesta temporada. D'aquesta manera, la directiva anglesa estaria disposada a superar les ofertes de la resta i pagar el preu sol·licitat pel LOSC Lilla. D'aquesta manera, s'acosta una guerra entre el Reial Madrid, el PSG i el United per Leny Yoro.

El Reial Madrid necessita Leny Yoro

Florentino Pérez ha posat els ulls a Leny Yoro com una inversió a llarg termini per reforçar la seva defensa. L'estratègia del president s'assembla a l'aplicada amb Raphaël Varane el 2011, que es va convertir en un pilar defensiu per al club. Amb Nacho Fernández possiblement deixant l'equip aquest estiu, la necessitat d'un defensor jove i talentós és evident.

Tot i això, el Reial Madrid enfronta un desafiament financer significatiu després de la recent adquisició de Kylian Mbappé. Amb això, la prioritat immediata del club està assegurada, tot i que limita la capacitat per invertir els 60 milions d'euros que el LOSC Lille demana per Leny Yoro.

Per això, s'espera que Florentino Pérez utilitzi la seva habilitat per tancar grans traspassos, ja que té un historial d'èxit en la contractació de talents joves com Leny Yoro.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: