Fabrizio Romà amb Mikel Merino al seu costat sobre un fons de color blau i vermell
FUTBOL

Fabrizio Romano avisa el Barça sobre Mikel Merino: 'El seu fitxatge també...'

El prestigiós periodista va esmentar el possible rival del club culer al possible fitxatge del jugador navarrès

El FC Barcelona, conscient de la necessitat de reforçar la seva línia medul·lar, ha posat la mirada a Mikel Merino. Joan Laporta i Deco estan compromesos a brindar a Hansi Flick una plantilla competitiva que pugui rivalitzar amb el Reial Madrid la temporada que ve. El tècnic alemany ha analitzat la plantilla i, juntament amb la junta directiva, ha identificat la urgència d'incorporar un pivot d'alt nivell com a prioritat.

Des de la sortida de Sergio Busquets, el Barça ha sentit la manca d'un pivot defensiu que pugui organitzar el joc des del darrere i proporcionar l'estabilitat necessària. Tot i que Oriol Romeu va ser incorporat amb l'esperança de cobrir aquesta posició, no ha aconseguit consolidar-se a l'esquema de l'equip. Aquest escenari ha empès la directiva a licitar per Mikel Merino, però Fabrizio Romano ha llançat una seriosa advertència sobre el seu fitxatge.

Mikel Merino, l'elegit de la directiva culer

Entre les opcions disponibles, Mikel Merino ha emergit com a candidat principal. El migcampista de la Reial Societat no només té la qualitat necessària, sinó que també encaixaria perfectament al sistema tàctic de Hansi Flick. El navarrès és conegut per la seva capacitat per distribuir la pilota amb precisió, la seva intel·ligència tàctica i la seva versatilitat per adaptar-se a diferents rols a la línia medul·lar.

Mikel Merino es porta la mà a la barbeta mentre pensa

Mikel Merino, que té contracte amb la Reial Societat fins al juny del 2025, podria sortir del club basc a un preu inferior al seu valor real de mercat. La situació contractual del jugador és un factor clau, ja que el club basc podria veure's obligada a vendre'l abans que es pugui anar gratis el 2025. Això crea un escenari favorable per al Barça, que podria adquirir-lo a un preu relativament baix, però Fabrizio Romano ha advertit que no són els únics interessats.

Fabrizio Romà adverteix sobre Mikel Merino

Tot i això, el Barça no està sol a la carrera per Mikel Merino. Segons Fabrizio Romano, l'interès del club culer en el migcampista també és compartit per la Juventus. La competència amb el club italià podria complicar l'operació, però la directiva culer confia que l'atractiu de jugar sota la direcció de Hansi Flick podria inclinar la balança a favor seu.

El FC Barcelona sembla que està decidit a reforçar el seu centre del camp amb la incorporació de Mikel Merino. La necessitat dun pivot dalt nivell és clara, i la situació contractual del jugador basc ofereix una oportunitat única per al club. Tot i que, segons la informació de Fabrizio Romano, la competència de la Juventus afegeix un desafiament addicional.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: