Joan Laporta parlant davant dels micròfons a l'assemblea del FC Barcelona
FUTBOL

Joan Laporta trenca el seu silenci: carrega contra Xavi, ataca el Reial Madrid...

El president ha parlat i ha tractat contundentment tots els temes dinterès a làrea del Barça

Joan Laporta ha viscut una època de molts canvis al Barça, sent la destitució de Xavi Hernández el darrer gran enrenou. El president va arribar al club en un moment molt dolent econòmicament parlant i, de mica en mica, l'està reflotant. Ahir, el català va parlar a El podcast del President i va tocar tots els pals.

Hi ha diversos temes que preocupen els culers en aquest moment; un, el fitxatge del Reial Madrid. Joan Laporta s'ha mostrat positiu i ha enviat ànims als aficionats. A continuació, podeu veure el més destacat de l'hora i mitja de podcast .

Joan Laporta parla de Xavi Hernández

Joan Laporta ha parlat del Fair Play financer, que ha millorat considerablement a Can Barça. Abans, els culers havien de vendre quatre jugadors per fitxar-ne un; ara, són a prop de l'1/1 (vendre'n un per incorporar-ne un altre). Després d'això, li van preguntar Xavi Hernández i el president va ser molt clar. Segons la seva opinió, creu que s'ha tractat la destitució de l'històric culer de la millor manera possible.

"Hi ha unes declaracions en què canvia el discurs i unes converses amb el director esportiu per fer canvis a la plantilla substancials; i vaig creure que llavors havíem d'ajudar la plantilla donant-li un nou impuls. Teníem l'oportunitat d'incorporar Hansi Flick, que sí que creu cegament en aquesta plantilla i es veu capaç de guanyar qualsevol equip. I això va ser determinant per prendre aquesta decisió."

Joan Laporta, Deco i Xavi Hernández ajuntant les mans a la sala de premsa

Hem de recordar que l'entrenador va ser perseguit durant mesos per Joan Laporta i el seu seguici perquè continués. Al final, el van convèncer; el tècnic va acceptar seguir un any més. Fa un parell de setmanes, va fer unes declaracions en què no es mostrava gaire positiu i això va servir al president per destituir-lo.

Reial Madrid, Joaos i Joshua Kimmich

Joan Laporta ha parlat del Reial Madrid i s'ha mostrat positiu malgrat tenir un dels millors del món a l'equip rival. Pel que fa al fitxatge de Kylian Mbappé: "A mi m'agrada més la filosofia que tenim a Can Barça, d'apostar per La Masia.". El del Barça confia que Hansi Flick serà capaç de contrarestar els merengues i impulsar els jugadors cap al seu millor nivell.

Joan Laporta també ha afirmat que volen que els Joaos segueixin al Barça i ja estan treballant en les seves noves cessions. Finalment, al ser preguntat per Joshua Kimmich i Martín Zubimendi: "Igual que no necessitem fer una gran venda, tampoc creiem que necessitem grans fitxatges.". Sembla que aquest mercat de fitxatges serà tranquil i que no hi haurà grans incorporacions al Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: