Muntatge de Samuel Omorodion amb Brayan Saragossa
FUTBOL

Bryan Zaragoza i Samu Omorodion, culpables, provoquen una venda necessària al Barça

Els dos jugadors van deixar retratat un defensor del Barça i des de la directiva comencen a valorar la seva venda

La crisi econòmica que afronta l'entitat culer es troba en un moment delicat. Davant d'això, per intentar posar-hi fi, sembla que a la junta directiva culer hi ha consens que, de cara al pròxim mercat d'estiu, el club s'ha de desprendre d'un actiu important. Com que hi ha jugadors que encara estan valorats molt bé internacionalment, Joan Laporta espera rebre ofertes que li permetin equilibrar les arques del club.

Alguns jugadors han baixat les seves prestacions a l'actual temporada en comparació amb les ofertes el curs passat. Això ha fet que Xavi Hernández hagi declarat transferibles actius que en el passat eren considerats intransferibles pel mateix tècnic. Un d'ells és Jules Koundé, que amb les seves actuacions els últims mesos ha generat molts dubtes tant al cos tècnic com als aficionats.

Brayan Zaragoza i Samu Omorodion deixen retratat Jules Koundé

Molts dels seguidors culers, i fins i tot el mateix Xavi, esperaven que en la seva segona temporada com a jugador del FC Barcelona el gal oferís un nivell superior al de la temporada passada. Ara bé, això no ha passat i fins i tot està mostrant un rendiment inferior. Davant d'això, sembla que l'entrenador ha deixat de confiar en el jugador, igual que la directiva.

Sense anar més lluny, a l'actual temporada hem vist com a bons jugadors, però no de talla mundial, han deixat retratat Jules Koundé. A l'enfrontament del Barça contra el Granada, Brayan Zaragoza va deixar en evidència el central francès, ja que el gal va donar una mala imatge en el segon gol anotat per l'andalús. No només amb això, en el partit contra l'Alabès, Samu Omorodion li va causar molts problemes i amb prou feines el va poder aturar.

Ateses les pèssimes actuacions que Jules Koundé està tenint, s'espera que la directiva comenci a valorar propostes d'altres clubs pel central francès. L'estiu passat es va rumorejar que des d'Anglaterra havien ofert 70 milions d'euros pel gal, però al club ni tan sols les van considerar. Com que el seu rendiment ha disminuït, també n'ha decrescut el valor.

Joan Laporta valora la venda de Jules Koundé

Ara sembla que a la directiva culer no han arribat ofertes per Jules Koundé i això preocupa. Cal recordar que Joan Laporta va comprar el defensor procedent del Sevilla per unes quantitats properes als 60 milions d'euros. En cas que les ofertes que puguin arribar a l'estiu no superen els 40 milions d'euros, la venda podria generar pèrdues per a l'entitat culer en només 2 anys.

Jules Koundé viu una situació complicada dins de la plantilla, ja que és molt comú que Xavi Hernández l'utilitzi en diverses posicions. Això pot provocar que, de vegades, el jugador es pugui desconcentrar, però no és excusa perquè mostri un nivell tan baix. El seu mal rendiment pot provocar que la directiva valori la seva venda a l'estiu i que es vegi obligat a deixar la Ciutat Comtal.