Un jugador de futbol amb la samarreta del FC Barcelona es cobreix la cara amb la mà mentre un altre home somriu davant de la càmera.
FUTBOL

El fitxatge somiat per Deco depèn de la venda de Raphinha

El director esportiu treballa per elevar el nivell de la plantilla, però necessita sortides

Molts rumors i moviments al FC Barcelona els dies que portem d'estiu. Atès el fracàs de temporada amb Xavi Hernández, Deco farà tot el possible per no tornar-hi. La direcció esportiva està treballant de valent per a la confecció d'una nova plantilla amb la intenció de fitxar jugadors de reconegut prestigi a escala internacional.

Deco prioritza actualment la continuïtat de jugadors molt importants per a la plantilla com Ter Stegen i els joves Lamine Yamal, Pedri o Gavi. Ara bé, també n'hi ha d'altres amb un rol més secundari que poden deixar una bona quantitat de diners a les arques del club. Aquest és el cas de Raphinha, a qui sembla que el club li ha posat preu de sortida: 90 milions.

De fet, Deco està completament a favor de provocar la sortida de Raphinha. I és que sap que, si ho aconsegueix, el favorit podria arribar al Camp Nou aquest mateix estiu. Per tant, la venda del brasiler està estretament relacionada amb el fitxatge estrella que el Barça planeja fer aquest mateix estiu.

Raphinha celebra un gol amb la samarreta del FC Barcelona

Deco tria el relleu de Raphinha

Deco és plenament conscient que l'afició i Joan Laporta estan demanant l'arribada de Nico Williams. Tot i això, avui dia, l'Athletic no està posant les coses fàcils. El club basc no està disposat a negociar la seva clàusula de sortida xifrada en 58 milions.

Mentrestant, d'una altra banda, Hansi Flick té entre cella i cella l'arribada de Dani Olmo. Considera que la seva versatilitat pot aportar molt a l'atac culer i ja ha parlat amb Deco per intentar tancar el fitxatge abans que sigui tard, ja que hi ha més interessats.

Això sí, si finalment Raphinha acabés sortint per la xifra de 90 M€, Deco també posarà damunt la taula el seu gran capritx. Sí, perquè el director esportiu està enamorat de Luis Díaz i no dubtarà a emprendre el fitxatge si Raphinha se'n va deixant una bona quantitat de diners.

Luis Díaz amb l'escut del FC Barcelona al fons i ell amb la samarreta del Liverpool

Deco prioritza el fitxatge de Luis Díaz

La prioritat per a Deco és Luis Díaz, que és vist com una peça fonamental per a la nova plantilla de Hansi Flick. Sent un jugador altament desequilibrant, té també un bon poder associatiu, cosa que el converteix en el preferit de Deco. A més, la seva predisposició a canviar d'aires i aterrar a LaLiga podria facilitar el seu fitxatge.

De tota manera, la seva incorporació passa per la sortida de Raphinha. El FC Barcelona té clar que tindran ofertes pel brasiler i les volen aprofitar. La sortida permetria l'arribada de Luis Díaz, el preferit per Deco per a l'extrem esquerre.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: