Lamine Yamal en primer pla amb una imatge que expressa perill al fons

FUTBOL

El Barça fitxarà un extrem a l'estiu per protegir Lamine Yamal, 3 candidats

La directiva culer sembla estar interessada en un nou extrem per anar donant descans a Lamine Yamal, ja que el risc de lesió és cada cop més elevat després de les seves últimes molèsties

Una de les grans notícies que ha tingut el Barça l'actual temporada ha estat la irrupció de diversos jugadors del planter. Xavi Hernández ha aconseguit consolidar tant Fermín López, Héctor Fort, com Lamine Yamal o Pau Cubarsí a la plantilla del primer equip. Tots quatre han sabut aprofitar les seves oportunitats i s'han guanyat la confiança del tècnic català.

Però, sens dubte, Lamine Yamal ha estat la gran revelació dels darrers temps per al Barça. L'extrem de 16 anys ha demostrat tenir un talent sobrenatural per a la seva edat primerenca. A més, ha millorat físicament des de l'inici de la temporada, guanyant massa muscular, cosa que li ha permès acumular minuts de rellevància.

Lamine Yamal guanya protagonisme a la plantilla de Xavi Hernández

Cada cop se'l veu a Lamine Yamal més preparat per competir al més alt nivell. Ha guanyat soltesa i es nota una millora en la seva condició física. Al club culer són conscients de l'alt potencial del jugador i no volen exigir-li gaire i esperar que tingui una evolució natural.

Lamine Yamal fent una passada enmig d'un partit amb el FC Barcelona
Lamine Yamal ha de continuar creixent com a jugador | Europa Press

La musculatura de Lamine Yamal encara està en creixement. Amb 16 anys, encara li queda per desenvolupar-se i els serveis mèdics del Barça aconsellen Xavi Hernández que gestioni els minuts. En els últims dies, s'ha especulat sobre possibles molèsties al genoll del jugador, encara que el club desmenteix aquesta informació i assegura que Lamine Yamal es troba en perfectes condicions.

Un recanvi per a Lamine Yamal

Tot i considerar Lamine Yamal com un jugador únic, Joan Laporta ja li està buscant competència per a la temporada que ve. Raphinha sembla estar a la rampa de sortida i la directiva busca un substitut per a ell. Intentant així no forçar-ho i esperar que tingui un creixement natural.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Atès que no es volen precipitar amb Lamine Yamal i creuen que s'ha de guanyar la seva continuïtat a poc a poc, el club sembla interessat en un altre extrem. Diversos mitjans apunten que tant Bernardo Silva, Dani Olmo i Nico Williams estan a l'òrbita del president culer Joan Laporta.

Dani Olmo, Bernardo Silva i Nico Williams en una foto conjunta
Dani Olmo, Bernardo Silva i Nico Williams, objectius del FC Barcelona | Europa Press

Tot i això, fins que no es concreti la possible venda de Raphinha, el Barça sembla no estar en posició d'optar per aquests jugadors. La difícil situació econòmica que viu l'entitat no permet fer un gran desemborsament. Per això, el club deu quadrar la massa salarial, que per ara està excedida.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: