Hansi Flick en primer pla amb una foto del Camp Nou amb l'escut del FC Barcelona.

FUTBOL

Hansi Flick no arribarà sol al Barça, ve amb 1 fitxatge inesperat: no és cap jugador

L'entrenador alemany Hansi Flick ja s'ha reunit amb el Barça i Joan Laporta ja coneix el primer gran fitxatge indispensable per al seu nou projecte com a tècnic del primer equip culer

Mentre que el Barça es juga el pas als vuitens de final de la UEFA Champions League, l'entrenador alemany Hansi Flick segueix preparant la seva arribada al club de Joan Laporta. El tècnic teutó és a la 'pole' per convertir-se en el nou DT del Barça després de l'adeu ja confirmat de Xavi Hernández, que no seguirà la temporada oficial. Hansi Flick és un home molt metòdic i, després d'haver parlat amb Joan Laporta, ja té permís per tancar el primer gran i inesperat fitxatge per al Barça.

Tothom espera noms de grans jugadors, però el cert és que Hansi Flick considera que el més primordial, abans de fitxar, serà envoltar-se de talent i saviesa. És, precisament, per aquest motiu, que Hansi Flick ja s'ha vist, cara a cara, amb un expert molt vinculat a l'ADN Barça que es convertirà a la mà dreta.

I tot amb la temporada oficial en joc, cosa que complica i molt poder arribar a un acord amb bases preestablertes i amb el coneixement total del marge econòmic disponible. Aquest darrer factor podria ser determinant, ja que el Barça és a prop d'arribar a un acord amb l'alemany Hansi Flick, que ja ha posat una condició indispensable per signar ara.

Hansi Flick ja treballa com a entrenador del Barça: ningú no ho sap, però l'alemany ja ha tancat el seu primer gran fitxatge com a culer

L'egarenc Xavi Hernández segueix al càrrec del primer equip del Barça , però Deco ja treballa colze a colze amb Hansi Flick en un nou projecte per al Barça. El president Joan Laporta està disposat a no desaprofitar ni un segon d'un primer tram d'any 2024 que ve carregat de moltes novetats per al Barça. La primera podria arribar aquestes pròximes hores i en funció dels resultats a Champions League, ja que a Can Barça no descarten un altre nou canvi radical d'escenari.

Precisament en aquesta etapa canviant, Laporta està aprofitant per moure's i, segons ha pogut saber 'e-Notícies', ja hauria aconseguit un principi d'entesa verbal clau, encara que hi ha una condició indispensable. Joan Laporta ja busca un reemplaçament per a Xavi Hernández, que considera que, després de l'anunci de la marxa, l'ambient serà més distès i apte per competir pel que queda. Per ara no ha acabat de funcionar a LaLiga EA Sports, però la prova de foc serà aquest mateix dimarts (21 h) contra el Nàpols al Lluis Companys de Montjuïc.

Al futbol mai no es pot descartar cap escenari, però encara menys en clubs com el Barça. Els girs radicals són constants, però el que sí que sembla estar definit és el futur entrenador del primer equip culer. Serà, tret de sorpresa, l'alemany Hansi Flick, que ja ha pres la seva primera gran i secreta decisió com a nou mànager del Barça.

Hansi Flick no arribarà sol al Barça, ve amb 1 fitxatge inesperat: no és cap jugador

Com no pot ser altrament, Hansi Flick també vol nous fitxatges per al seu projecte al Barça. El DT alemany voldria comptar amb, sobretot, un nou pivot defensiu i un atacant, però és conscient de la realitat i està disposat a estirar el talent de la Masia. I, per poder tenir un vincle més gran amb tots aquests joves talents de la casa, Hansi Flick ja hauria temptejat un primer gran fitxatge per a la seva nova aventura.

I és que, aquestes últimes hores, ha transcendit un matx entre Hansi Flick i Pep Guardiola, que li hauria recomanat el fitxatge de l'entrenador català Domènec Torrent. Domènec, també conegut com a 'Dome', és un dels entrenadors més fidels a l'estil de joc que es practica al Barça. La seva última etapa com a entrenador va ser al Galatasaray turc, però també va ser segon entrenador del Manchester City i Bayern sota la tutela de Guardiola.

Domènec Torrent està sense equip i, sens dubte, podria ser el primer gran fitxatge d'un Hansi Flick que està més que il·lusionat amb la seva arribada al Barça. De fet fins i tot va canviar d'agent per poder-se acostar encara més Joan Laporta a través de Pini Zahavi, un dels seus millors amics dins del canviant món del futbol.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: