Lamine Yamal amb la cara seriosa mirant cap a un costat amb l'escut del FC Barcelona al seu costat
FUTBOL

Lamine Yamal ho té clar, els seus 3 fitxatges favorits per al Barça

Lamine Yamal no es mossega la llengua i parla d'altres grans futbolistes que, curiosament, són a l'agenda del Barça des de fa mesos

Lamine Yamal ha sorprès gairebé tots. Encara que apuntava molt alt, ni a la planta noble del Barça podien imaginar una explosió de tal calibre. I és que, ara mateix, el '27' s'ha tirat l'equip a l'esquena i tot apunta que no s'aturarà, ja que cada vegada que toca la pilota sembla millorar.

Amb només 16 anys, Lamine Yamal està cridat a ser el futur del Barça i ell ho sap. No es defuig la responsabilitat i ja ha avisat el PSG abans de la vital eliminatòria de quarts de final de la Champions: “Al PSG s'ha de jugar amb molta intensitat. Hem de ser nosaltres i dominar-los; veig un 0-1 a París amb gol meu", va dir fa uns dies en una entrevista per a Mundo Deportivo".

És clar que confiança no li falta, però també és evident que el Barça no es pot adormir sobre els llorers i que necessita envoltar Lamine Yamal d'altres cracs. Sí, perquè fins i tot ell mateix, en ser preguntat per aquesta qüestió, no es va mossegar la llengua i va assenyalar 3 joves promeses del futbol europeu que li han cridat l'atenció.

Lamine Yamal avisa el Barça

Lamine Yamal seguirà l'any que ve amb tota seguretat, però molts dels seus companys podrien ser diferents. I és que, tret de sorpresa, el Barça afrontarà un estiu molt mogut, amb moltes sortides necessàries per compensar les pèrdues i alguna arribada en forma de fitxatge.

Lamine Yamal saluda Jules Koundé durant un partit del FC Barcelona

En aquest sentit, a la cúpula del Barça tenen clar quins fitxatges necessiten i quines posicions han de reforçar. La defensa ha recuperat el nivell habitual amb l'aparició de Cubarsí, però al centre del camp i la davantera toca fer canvis. I Lamine Yamal ha donat els seus tres favorits, que curiosament coincideixen amb les intencions de Joan Laporta.

En primer lloc, fitxar un pivot sembla imprescindible, però tampoc no és descartable l'arribada d'un mitjapunta amb talent, capaç de subministrar pilotes de qualitat a Lewandowski. A més a més, l'altre fitxatge que Xavi Hernández demana des de fa molt de temps és un extrem. Des de la marxa de Dembélé, el vestidor s'ha quedat orfe d'un futbolista de banda hàbil i amb capacitat de desbordament, cosa que intentarà solucionar-se aquest mateix estiu.

Els 3 elegits per Lamine Yamal

En una entrevista recent, Lamine Yamal ha estat preguntat pels tres talents joves que l'entusiasmen. Evidentment, no podia triar cap dels seus companys, però no per això s'ha quedat callat. Jamal Musiala, Nico Williams i Florian Wirtz han estat les seves eleccions.

Jamal Musiala, Nico Williams i Florian Wirtz en una imatge triple

Per començar, Lamine Yamal sap que el Barça necessita desbordament, i per això ha assenyalat el seu amic Nico Williams. Tots dos han creat una bonica amistat i cada cop que van amb la Selecció Espanyola ens deixen grans moments. Però, a més a més, el Barça estudia el seu fitxatge des de fa temps i no li tremolarà el pols a l'hora de pagar 50 milions i treure'l de Bilbao.

Jamal Musiala i Florian Wirtz, a més, davant les constants lesions de Pedri, són l'altra peça clau que necessita el Barça, i sembla que Lamine Yamal n'és conscient. Els dos talents alemanys són la joia del mercat de fitxatges i no serà gens fàcil aconseguir els seus serveis. La competència és extremadament elevada i Joan Laporta no disposa de gaires recursos per afrontar els seus fitxatges, que rondarien els 100 milions cadascun.

Sigui com sigui, Lamine Yamal ha marcat el camí que hauria de fer el Barça. És cert que no ha expressat directament que li agradaria tenir-los al Barça, però no cal, perquè Joan Laporta ja els segueix des de fa molt de temps. Ara falta veure si, gràcies a les vendes, el FC Barcelona aconsegueix reunir prou diners per dur a terme aquests 3 grans fitxatges.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: