Lamine Yamal en primer pla amb una retallada de Laura Mullor i Mowlihawk

FUTBOL

La foto de Lamine Yamal de què tothom parla: 'Ell era al cotxe…'

Lamine Yamal, protagonista absolut del FC Barcelona dins del terreny de joc, també està sent protagonista fora d'aquest per unes declaracions sorprenents

Lamine Yamal, amb només 16 anys, ja és un dels talents més grans del món del futbol. Va debutar amb el FC Barcelona la temporada passada per sorpresa amb només 15 anys i, des de llavors, no ha parat de créixer. I no només físicament, ja que el del planter cada vegada té més importància en els plans de Xavi Hernández.

Descarat, amb energia, amb gran atreviment i amb una explosivitat poques vegades vista, Lamine Yamal s'ha consolidat a l'elit i només és un adolescent. De fet, és tan jove que encara ha d'acudir a classe, ja que actualment es troba cursant 4t d'ESO. Una situació que, de vegades, provoca que el '27' es deixi endur per la seva joventut i cometi errors propis de la seva edat.

I és que, per exemple, al si del FC Barcelona no va agradar gens la seva actitud després de la derrota al Clàssic de lliga. Es despista amb facilitat i aquesta falta de competitivitat i gana preocupa els alts càrrecs. Però, a més, les últimes hores ha sortit a la llum una història que encara deixa més clara la necessitat de maduració que ha de fer Lamine Yamal.

Lamine Yamal, protagonista de la foto del moment

Com hem dit, Lamine Yamal brilla dins del terreny de joc, però encara ha de polir certs detalls al seu dia a dia. Tot el que fa s'observa amb lupa, ja que és un personatge públic i jugador del FC Barcelona, així que cal anar amb compte. En aquest sentit, la model d'OnlyFans Laura Mullor ha revelat una curiositat amb el jove extrem que ha deixat tothom de pedra.

La noia ha aparegut al canal de Youtube de Mowlihawk per respondre a les típiques preguntes de David Fernández. El músic i youtuber té una secció dedicada a les entrevistes al seu "Batimowli", i l'última convidada ha estat Laura Mullor, que no ha callat res. Han parlat de la seva feina i de la seva vida personal, però sens dubte el més destacat ha estat la seva confessió sobre Lamine Yamal.

Sí, perquè, després de ser preguntada si rebia molts missatges de celebritats, Laura ha reconegut que sí que els ha rebut per part d'algun futbolista, i que l'últim en fer-ho ha estat Lamine Yamal. El del FC Barcelona no s'ho va pensar dues vegades i va decidir enviar una foto a la model d'OnlyFans. Almenys això és el que ha explicat la protagonista.

Este jugador del FC BARCELONA le escribió para “Jugar al FIFA” 🤣

"Lamine Yamal em va escriure. Bé, em va enviar una foto a Boom i jo no sabia qui era, però de sobte veig un verificat i veig que té 4 milions i mig de seguidors. I veig la foto, bé em va enviar una foto i ell estava així al cotxe i em va enviar una foto de les cames. No se li veia la cara ni res i li vaig deixar el llegit", recorda Laura.

Lamine Yamal ha de madurar a marxes forçades

El més normal per a un adolescent de la seva edat és fer aquest tipus de coses. No donar molta importància a les derrotes i conèixer gent, però Lamine Yamal ha de ser conscient de qui és i on és. Està destinat a ser el far del FC Barcelona durant molts anys, així que ha de cuidar la vida professional però també la personal.

Lamine Yamal a diverses imatges amb la samarreta del FC Barcelona
Lamine Yamal està destinat a marcar una època | @FCBarcelona

Feliçment, el comentari de Laura tan sols quedarà en una anècdota, ja que la història no va anar més enllà, però és clar que Lamine Yamal ha d'anar amb compte. Tot el que faci serà observat amb lupa i el seu futur depèn d'això.